Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Thursday, 29 July 2010

Sedap La Biji Nie




Ini pulak kisah dak irfan.. 
Orang makan isinya 
Dier nangis2 nak makan biji nya
Hah! amik!!
Sedap ker? 

Irfan : Dap la Ummi!!
Ummi: Hah????
Abah: Biar betul!!


Tau tak biji apa yg Irfan beria nak makan tu? 

"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
V

Biji Durian!!


&


Kakak: Irfan, mana boleh makan biji tu, Nah amik Karipap nie.. lagi sedap.. Boleh makan semua sekali..


Sedap la biji nie.. Sampai Keluar Aura dari mulut Irfan Tau! tengok tu.. =P



NotaKaki: Ummi yg Tak Der Kijer.. Asyik Snap2 Jerk.. Gambo Tak Lawo Jugekkk!! hoho



14 Ulasan:

MrS. F!zA said...

la..org mkn isi dia mkn bijik..lawokla irfan ni..haish.. nsib biji dia ada isi jgk..kekeke

zue @ annaleeya said...

aduhaii... peel anak2 nih mcm2... bijik duyan pon dap eh irfan???

mamalieyna said...

hahaha..samalah kita, seb baik anak kecik lg, kalau dh besar sket, sure dgn kita2 kena sound..tak de kije ke, asyik snap gambo jer?..hahaha..

tapi.....pelik tul irfan ni, ada ke ngap bijik, dh tu, ada aksi best pulak..haish..mcm nk yakyak pun ada tu..ekeke.. =P..jgn marah auntie ye,,gurau2 jer..lalala..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hahahaha biji durian ko makan nak..ish la...sedap sangat la tue sampai cam gitu skali gayanya..hahaha sweet taw irfan nie..

Bai said...

biji durian memang sedap kalau dikemam :D

hajarus said...

hahaha... lau camtu xde la rugi kakak makan isi adik makan biji nyer ekkk... adoi la irfan encem nih... jangan tercekik yer nak....

mrs.ecam said...

klu mkn biji nangka yg d rebus mmg la sdap...tp klu biji derian??? alahai x pnah lak mkn....sdap ek irfan ek...huuuuuuu

rATu kEBaYA said...

biji yang belum rebus @ goreng ke? mcm mana dia boleh rasa sedap ye.. tak kelat ke.. budak2 ni macam2 idea diorang ada

Fieza79 said...

nape leh g mamam biji duyan tu...biji cempedak yg dh rebus ke takpe la jgk...haishh kelakar..

sLEEping BEauty said...

hoho.... mmg kelakar ... tak pernah dengar mkn biji durian ...

umialya said...

biar betuuul ena??.. ish, irfan ni, macam2

mamamiera said...

hehee.. kite2 semua ni suke snap menyenapkan.. alah xpe.. time dorang bebudak nilah mcm2 gelagat pelik2 dorang yg nk di rakam.. bleh mengimbau balik bile dorang beso sok kannn.. =)

rynas said...

hehhe..apa lah Irfan ni makan biji..isi lg sedap tau..

MAMASYAZA said...

kelakar irfan ekkk, biji durian pun jadi keje...hati2 ok