Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Friday, 30 July 2010

Pulau Tioman!!!!!! Tungu...



Salam..

Ni n3 sebelum balik.. hehe
Arini members ofis sibuk tapi happy kemain lagi
Sy pun rasa Aura Happy dorang
Pasal Apa yeh?

Malam ni dorang akak bertolak ke tempat macam dalam picture kat bawah nie:



http://www.malaxi.com/pahang/tioman_island/images/pulau_tioman.jpg

Pinjam ye en. google!! (^_^)



Pulau Tioman!
Terserlah keindahan pantai tu kan.. syoknyerrrr.. Naper la sy tak ikut? hukhuk.. Mcm biasa la.. En. hubby kijer.. takkan sy nak p sorang2..sedangkan hubby membanting tulang mengerah keringat.. Eheh! gaya mcm kije kat sawah pulak dah! so, sbg isteri yg setia..  Tak elok la sy buat mcm tu.. Eceh!!!


Mereka semua ke sana sempena Hari Keluarga Bahagian kami. Dah lama tak ada aktiviti mcm nie.. Sangat teringin nak join! Tapi tak perla.. mungkin rezeki kami lain kali agaknya (ayat utk sejukkan hati sendiri).. Sy suka aktiviti macam nie melibatkan ramai orang.. seronok!! baru happy pergi ramai2 di samping eratkan hubungan silaturrahim.. Yer tak? Next time maybe.. sob sob sob.


K la.. Happy weekend buat semua.. 
(^_^)



10 Ulasan:

~~*Lady Salwa*~~ said...

tak pe akak, next time pergi... sal pun tak pernah lagi jejak kaki ke situ...

happy weekend jugak... hehe

Ieda Al-Habsyi said...

pergh..best giler! opiss ieda simpanggg nak buat camni, bos kedekut, huahuahua! :)

eMMe said...

takpe...len kali kite gi okey...
P/Tioman aku cabar kauuu (cam citer KL Menjerit tuuu...) heheheh...

umialya said...

nnt kiter wat hari keluarga rakan2 blogger g sana..

suamihanyisterizuki said...

epi weekend jugak...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Mmg syiok lah cuti2 tmpt2 cam ni..tenang pikiran..


Happy Weekend..!

IdzaLia said...

sejuk mata tgk air laut tu ye..
happy weekend too.. ^_^

Nur Hawa Mohd Zin said...

staff kat ofis awe pun g holiday kak..diorg g langkawi...huhu

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

next time kita g sesama nyek...orang pun xpenah sampai pulau tioman..

yunz_02 said...

bestnye ena..