Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Friday, 23 July 2010

Plinggg!! Macam Magic Gituw!!



K la.. Tak mau sedih2 lagi. Nak happy2 jer walaupun tengah lara.. uhuks! Nanti tak comey pulak!.. ;D


Sempat pulak tu kan!.. yer la kata tak mauuu sedih2.. jd kena la wat ayat2 cinta yg leh kasi hati happy.. Ingatkan lunch hour yg panjang cenggini boleh la p cuci mata, cuci purse kat Masjid India, Jalan TAR or  Sogo tapi mood tak dakkk langsung.. Org kata shopping kan terapi minda... tapi mood tak mari.. huhu.. 


P jengah2 umah kawan2 pun sunyi jekkk.. kalo ade pongg tangan berat nak tinggalkan jejak.. dok buka pastu katup balik.. Haru beul bila keriangan telah dikucar kacirkan!.. Mencikkkk!! Eh! sori tadi kata tak mooo dah.. tangan nie laju pulak dok menaip.. haihhhh!!


Camtu nak layan mata sat la... mana tau bangun sat g betul2 dah ceria!! Plinggggg!!! cam magic gitu..
K la.. eh! sebelum tu..


*
*
*
*
*

Irfan si hidung penyet yg dok mewarisi hidung ummi nie buat apa la lagu nie.. Nak nyanyi ker tengah berangan? Tiba2 ummi rasa nak tergelak!! ;D


NOTE: Banyak ker shopping tu? syoknyerrrrr!! bak mai sini sikit!!kompem gumbira semula.. Ngeeeeeeee



12 Ulasan:

Nur Hawa Mohd Zin said...

huhu..awe senyum pun tak sempat ni kak..keje bnyk gile

mamalieyna said...

ceria2kan diri ye..^_^

hikhik..irfan berangan masuk idola kecil ke tu..cumel!

*alaaa..kita bukn org gomen, dompet tgh keringggg ni! huhu..

~aSHa~ said...

gelagat anak2 je leh ceriakan kita kan...tapi kalo gelagat yg aksi oltromen tak ceria lak jadinye...ehehehe

Fieza79 said...

rehat pnjang pon tak sempat g mana2
dok terperap ke kat opis ni haa..melayan kije smbl2 melayan tenet...

Irfan nk karaoke ke Ena...

mrs.ecam said...

klu aku terapi minda time xdek mud g tngk gambo2 lama ank2 aku....leh kasik mud dtg blk...heeeeeee..suping??? lom buleh lg...ahad ni br gaji..huhuhuhu

MrS. F!zA said...

irfan dh mcm ngah praktis! hehehe

bestnya keja di tgh bandaray..kalo fiza ni harus kuar dh suping..huhuhu

zue @ annaleeya said...

owwhhhh... baru akak tau si irfan mewarisi idung ummi dia... lama doh duk pk... wohhooo.... statement panas tuh... jgn mare ena, nnti ilang kecomelan... ahakss...

chumel irfan wat gitu.. tgh praktis nyanyi hape...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

irfan tengah nyanyi tuk umie dia la tue..jangan cepat marah..*lagu aznil tue..* hehehehehe...orang xsoping pun hari nie..huhuhuhu sadis kan..xpa postpone next week..:P

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

heheh...samalah kita...irfan kita pun idung penyek buah jambu...lalala...

sLEEping BEauty said...

sama2 ceriakan hujung minggu kita ena .. hehehe

mumyShaneQeisha said...

comel irfan nie..
nyanyi lagu apa tu irfan?

MAMASYAZA said...

memang pun shopping tu terapi minda kalo ada duit...hehehe, akak ni dah lama gak la rasanya tak windowshop, gara2 en. abah asik bizi semedang, gerammmm