Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Wednesday, 7 July 2010

Picture Semasa Waktu Ketibaan



Salam.. 


Just nak share picture kami masa memula sampai ke sini (Swiss-Garden Golf Resort & Spa, Damai Laut). Nan ado picture puan umah sbb dah awak yg snap2 time ni.. tu pun guna camera hp sajo!! huhuhu.. camera en. hubby dok lam kete lagi time nie.. tak sempat nak amik..


Baru sampai je time nie.. sementara tunggu


Suka sangat pemandangan nie..

Air Terjun tapi amik dari pandangan atas.. Maklum la sy nie tak pandai sangat nak amik gambo...huhu

Pemandangan dari tingkat lima.. tak la tinggi mana kalau tgk dalam gambar ni kan!.. tapi si Irfan cakap camni masa tengok pemandangan ni: "Wahhhh!! Cantiknyerrr!!!" Anak teruna tu pandai memuji okeyh! ;D


***************************


Gambar2 kat bawah nie ehsan dari pak google.. heheh:


http://m.bstatic.com/images/hotel/max300/887/887986.jpg


http://k.bstatic.com/images/hotel/max300/899/899155.jpg

http://l.bstatic.com/images/hotel/max300/899/899164.jpg

http://m.bstatic.com/images/hotel/max300/900/900803.jpg

Swiss-Garden
 Golf Resort & Spa, Damai Laut, Lumut - hotel Photo Swiss-Garden
 Golf Resort & Spa, Damai Laut, Lumut - hotel Photo Swiss-Garden
 Golf Resort & Spa, Damai Laut, Lumut - hotel Photo Swiss-Garden
 Golf Resort & Spa, Damai Laut, Lumut - hotel Photo Swiss-Garden
 Golf Resort & Spa, Damai Laut, Lumut - hotel Photo Swiss-Garden
 Golf Resort & Spa, Damai Laut, Lumut - hotel Photo Swiss-Garden
 Golf Resort & Spa, Damai Laut, Lumut - hotel Photo Swiss-Garden
 Golf Resort & Spa, Damai Laut, Lumut - hotel Photo Swiss-Garden
 Golf Resort & Spa, Damai Laut, Lumut - hotel Photo Swiss-Garden
 Golf Resort & Spa, Damai Laut, Lumut - hotel Photo
Swiss-Garden
 Golf Resort & Spa, Damai Laut, Lumut - hotel Photo Swiss-Garden
 Golf Resort & Spa, Damai Laut, Lumut - hotel Photo Swiss-Garden
 Golf Resort & Spa, Damai Laut, Lumut - hotel Photo Swiss-Garden
 Golf Resort & Spa, Damai Laut, Lumut - hotel Photo Swiss-Garden
 Golf Resort & Spa, Damai Laut, Lumut - hotel Photo Swiss-Garden
 Golf Resort & Spa, Damai Laut, Lumut - hotel Photo Swiss-Garden
 Golf Resort & Spa, Damai Laut, Lumut - hotel Photo Swiss-Garden
 Golf Resort & Spa, Damai Laut, Lumut - hotel Photo Swiss-Garden
 Golf Resort & Spa, Damai Laut, Lumut - hotel Photo Swiss-Garden
 Golf Resort & Spa, Damai Laut, Lumut - hotel Photo Swiss-Garden
 Golf Resort & Spa, Damai Laut, Lumut - hotel Photo Swiss-Garden
 Golf Resort & Spa, Damai Laut, Lumut - hotel Photo Swiss-Garden
 Golf Resort & Spa, Damai Laut, Lumut - hotel Photo Swiss-Garden
 Golf Resort & Spa, Damai Laut, Lumut - hotel Photo
Nak tgk lebih jelas klik la picture yg kecik2 tu..   Tak pun blh klik kat SINI kalau ada yg nak p holiday ke sana.. 



NOTE: Maaf ye kawan2, picture banyak tak dapat snap sbb dua beradik tu yg sangat tidak behave.. huhuhuhu.. lagipun ramai org time tu.. malu makcik nie.. ngeeeeee.. Yg PASTI tempat nie memg cantik dan tenang utk merehatkan minda, cuci mata.. pemandangannya sangat cantik.








11 Ulasan:

~~*Lady Salwa*~~ said...

Macam best je. Boleh la nanti singgah kalau nak balik ke kampung...

chugie said...

semua gambar nampak cantik dan menguja kan sy untuk ke sana.. bila lah agaknye ye!

MRS. K said...

memang dah lama berkurun tak pi lumut/pangkor... bukan jauh sangat pon dari tepeng kan? ari tu dah plan nak pegi, tapi mak ayah tak free pulak

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

huhu pandai tol dik irfan ni memuji ye!

Sekali pon tak pernah jejak kaki kat sana. Bila la nak berumah di tepian pantai eh bercuti di hotel tepi pantai lagi.. huhu

ritu pestime kt lgkawi je..

LYaFRINA said...

lya suka p tmpat2 gini.. sesuai sgt nk tenangkn fikiran.. restkn minda ni... aiii.. bila mau rehatkn diri d tmpat2 y santai n nyaman ni...

**tba2 buang tebiat, p sewa chalet kt cherating la.. heheheh pjalanan pling jauh tu..konon2nya la..

**ena..biasala .. kita ni tukang petik kamera j..mcmanala nk myelit dlm pic tu.. :(

Izan Ishak said...

ena...
cantiknya tempat tu. bilalah kami nak sampai sana...
pandai betul irfan memuji..bijak2!

Ena said...

Sal,

pergi la sal.. memg best.. akak rasa tak puas je.. nak p lagi jekk..


Chugie..

Swiss Garden ada banayk tempat kan!.. blh je pergi kat man2 yg terdekat.. cuba search


Mrs. K,

tu la ka,, seronok kalau dapat p bercuti ramaial2 kan.. :)



Fiza,

memg irfan sangat keletah sekrg nie.. menceceh jekkk kijenyer.. tapi seronok sangat dengar celoteh dier.. kagum pulak.. hehehe.


LyaFrina,

boleh aje kalo nak buat tu lya.. heheh



Izan,

Memg cantik izan tempat tu.. rasa nak je pergi lagi.. g honeymoon ke kan!> ehehehhe

mamalieyna said...

waah memang cantik..irfan pun dh pandai memuji eh..sukee...^_^

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Mmg cantik lah tmpt nih..
Mmg sesuailah tmpt utk bercuti..
Nampak tenang jer..
Irfan pon dh pandai memuji yer.. ;)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

kita klu g lumut tido kat dalam kem tldm tue jerk..hehehhehe..abang keja kat c2..senang la skit...

Fara said...

damai laut....dh penah pegi...best tapi jln nk masuk nya tu ya ampun jauh kan? to bila dh sampai lupa dh pasal jln tadi hihihi