Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Friday, 9 July 2010

Pernah Tak Makan Mende Ni??



Rasa macam laporrrr la.. hehehhe.. itu pun nak g tau kan!.. hik hik hik!! Mrmm.. tapi betul tau!! sy rasa tetiba nak makan mcm menu kat bawah nie.. Simple jekkk... tapi malas nak buat sendiri.. boleh je kalau nak.. tapi tu la.. MALAS!! Jujur gituw wat pengakuan... hahaha

;D







Roti Santai nama menunya.. naper ntahhh di panggil camtu?.. yg pasti memg santai la.. dan boleh la tahan sedapnya..  Tapi kentang tu ciput jekkk kasi.. owh! lupa pulak.. menu nie kami makan masa p tengok wayang aritu.. makan sebelum citer start.. ok la.. alas perut.. kan!.. ;D




NOTE: SELAMAT BERCUTI BUAT SEMUA!!
(^_________^)


18 Ulasan:

Izan Ishak said...

roti santai namanya ye ena. mmg santai lah sbb tu ciput je fries nya~ hepi weekend ena!

mamalieyna said...

hikhik..roti santai eh, eina baru tau =P

Selamat Bercuti jugeeee!! ^_^

chugie said...

sedap ke ena? sy x pernah jumpa lg ni..


selamat berhujung minggu juga..

Ena said...

@@Izan,
tu la ena pun 1st time dengar nama menu cenggini.. hihihi..


@@Mamalieyna,
ena pun baru gak tau aritu.. kalau tak order & cuba memg mungkin sampai sudah pun tak tahu gamaknye.. heheheh


@@Chugie,
sedap la jugakkk.. tapi org yg tak suka tu jadi tak sedap la kan.. hehehe

~~*Lady Salwa*~~ said...

Akak,

Apasal la hari ni kan, bila je sal jengah blog akak ni kan nampak je makanan terus cam teringin sesangat nak makan makanan tu... adeh, parah ni... hehe

perut sudah berkeroncong... hehe

Ena said...

salwa,

akak pun tingin gak nie.. heheheh.. rasanya tak susah nak buat menu nie.. tinggal rajin ngan tak jekk.. heheh

QuEeN Of 2 Heroes said...

roti santai? x pernah cuba lg nih...hehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

xpenah makan pun kak...ada gak nyek roti santai.??? hehehhe pes time dengar nie..

Dilla Ady said...

selamat berhujung minggu ena...

ingat fish n chips tadi..hihi..roti rupenye..

MAMASYAZA said...

tak penah makan pun lagi, mesti sedap kan, lebih kurang cam fish n chips ka

umialya said...

kalu lapar, x leh singgah sini, terliur je..

Kaseh NazLieza said...

roti santai...hikhikhik..kelakar cz first time dgr..

Ena said...

@@nadd,
blh la cuba pasni kalau jumpa menu nie.. heheh

@@purplelicious
tu la pasainye.. akak dulu pun tertanye2 gak ngan nama menu tu.. hihi


@@Dilla Ady,
a'a dilla, riti jekk sebenarnya tu.. hihi


@@Mamasyaza,
mrmm.. tak la sesedap fish & chip kak.. tapi presentation nya lebih kurang la.. beza roti ngan fish je.. heheh..


Umialya,
Alamakkk!!! soweeeee!! hehehe

Ena said...

kaseh Nazlia,
hehehhe..

Nida said...

peliknya ler nama roti tu.. tapi memang nampak santai pun roti tu bergelimpang... orang yg makan pun mesti sedang santai di tepi pantai..hehehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

1st time dgr Nama Roti tu..
Nk buat roti tu mesti santai je kan.. ;)

LYaFRINA said...

ROTI SANTAI..
HHEHHEE..SANTAI SUNGGOH..MAKAN KETIKA SANTAI.
XPERNAH DENGAR.. X PERNAH TGK..(NI BRU 1ST TIME TGK LA)....

SEDAP K??

Mama Hanim said...

Roti santai... ooh nama yg cute..hehe.. x penah dgr sblm ni..

happy weekend utk ena..