Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Friday, 16 July 2010

~ Tabung Kami Bersamamu Lya~



Salam.. 


Bismillahirrahmanirrahim............


Dengan rasa rendah diri dan penuh harapan, Kami mewakili sahabat-sahabat Lya di alam maya melancarkan TABUNG KAMI BERSAMAMU LYA



Tabung ini bertujuan mengumpul dana bagi membolehkan Lya menjalani rawatan selanjutnya untuk penyakit beliau. Mudah-mudahan sumbangan sedikit sebanyak dari kalian semua dapat membantu Lya mendapatkan rawatan tersebut secepat mungkin. 


Sehingga ke saat ini, Lya masih lagi ditempatkan di ICU Kemaman, Terengganu. Keadaan terkini Lya agak lemah tetapi masih stabil.   



Kami juga memohon doa berterusan dari kalian semua. Semoga usaha kita semua untuk membantu Lya dipermudahkan Allah.  


Hulurkan sumbangan ikhlas anda ke akaun Maybank Alyani Binti Amran (155014985526)


Untuk update terkini tentang Lya, klik SINI.


Kami juga amat berbesar hati, sekiranya kalian semua dapat mewar-warkan tabung ini di blog masing-masing. Jasa baik anda semua amat kami hargai.  


Terima Kasih.


NOTE: Thanks buat Mama Danish & Sarah yg sudi mengizinkan sy copy & paste aje dari N3 nya semalam dan beliau juga lah yg berusaha membuat tabung ini. Ye lah.. bak kata asha, kita yg bekerja dengan Kerajaan sangat beruntung kerana diberi peluang menikmati banyak kemudahan bila dimasukkan ke hospital tapi tidak semua yg dapat menikmati keistimewaan itu. Jadi apa salahnya hulurkan bantuan walaupun sedikit. Sekarang mungkin hari Lya, esok lusa kita tak tahu siap pula..











14 Ulasan:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

kesian kan...dugaan tuk lya..kita belum tau lagi nasib kita akan datang...semoga lya cepat sembuh..amin..tolong menolong amalan yang mulia..insya-allah pasti ada hikmah tuk lya....

psttt akak..nanti klu orang ada masa orang amik N3 nie bleh??? nak letak kat blog orang...

emma said...

Salam tuan rumah.. Mintak izin copy paste entry nie yer... kite nak letak kat blog kite... time kasie

☆ lieya latif ☆ said...

moga2 lya cepat sembuh dari penyakit beliau....ramai2 laa hulurkan bantuan moga keluarga lya ringan sikit bebannyer....insyallah...

Mama Hanim said...

baru publish td lps tgk blog ena n eina..

pakat2 doa semoga lya cepat sembuh..

mamalieyna said...

moga ramai yg sudi tmpil membantu..dan sama2 berdoa moga Lya sembuh!

Fieza79 said...

kesian kan kat Lya..moga ramai la yg membantu ringankan beban Lya...

aiDieNa said...

Aduhai.. Lya rupanya.. terkejut jugak akak masa baca entry nie.. semoga Lya cepat sembuh.. hanya doa dapat dikirimkan.. pasal dana nie Insyaallah akan membantu.. akak copy entry nie kat blog ok..

Ain said...

ena, thank you....

rasa sangat2 terharu dengan sokongan semua...

moga lya kembali sembuh hendaknya....

Dilla Ady said...

sama2 kite doakan kesihatan lya..harap die tabah..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Sian kat Lya..
sama2 lah kita membantu mana yg mampu..
Moga Lya cepat sembuh!

kella said...

Semoga Lya sembuh seperti sedia kala.. sama2 kita doakan dia..

umialya said...

akak copy paste jugak ye

Nana said...

moga cepat sembuh buat lya...sama2 la kita bantu apa yg mampu kan

Kaseh NazLieza said...

semoga cpt sembuh n sht sperti sedia kala...