Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Monday, 26 July 2010

Nyamannya Sehingga Telah Bertukar Menjadi Biru


Salam..


Kembali bersiaran dari Teratak Milikku.. Di harapkan semuanya sihat & gembira hendaknya.. ecehhhhh!! mcm ler ramai yang menyinggah kat sini ;P


Tak ada yg nak di bebelkan pg nie.. Eh! ada tapi tak sempat nak bebel sbb biasa la pg isnin yg sangat nyaman or mungkin terlebih nyaman pg nie sampai kuku dah jadi biru.. adeihhh!! Mrmmm.. biasa la kije yg tak pernah habis nie kena la hadap dulu.. sama seperti kamu, kamu dan kamu.... ;D


Tapi tangan gatai pulak nak klik kat sini.. dan jejari pulak laju je nak mengetuk kat keybord bagi mengisi entry yg ntah apa2.. hohoho..


Ok.. nie entry pemanas di pg isnin.. so, jadi la utk amik syarat.. Boleh gitu? hehehe...



10 Ulasan:

Nur Hawa Mohd Zin said...

salam kak...tak suke isnin...sebab sume mcm tak kena...wwaaaa....

nieda said...

boleh, nanti dtglah semangat nak update cerita best

LiLy @ MumMyQiStInA said...

N3 pemanas yer..Blh lah juga tu sbg syarat.. :)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

bleh2...warming up gitu.. :)

mamalieyna said...

ohho..oklah tu pemanas pg isnin ni...lemau je eina kt umah ni, dh la si arif tu liat nak tido balik..huhu..

ayah,ummi, farish said...

kalau maya hr isnin hr yg paling mlas..hehehhe...

~aSHa~ said...

ena kita dah kena badi addicted kat blog ni..ehehehehe...takde ubat dah ni

~aSHa~ said...

ena kita dah kena badi addicted kat blog ni..ehehehehe...takde ubat dah ni

~aSHa~ said...

ena kita dah kena badi addicted kat blog ni..ehehehehe...takde ubat dah ni

LYaFRINA said...

salam ena..
rindu sgt2 kat ena n kwn2 lain...
semoga ceria2 selalu