Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Friday, 9 July 2010

Naper Erk?



Salam.. 


Dah Jumaat lagi kan! Alhamdulillah.. masih diberi ruang utk terus bernafas harini.. esok lusa belum tentu kan!.. Wallahuaklam

 (^_^)


*******************************************


Sy tak tau la.. sama ada sy sorang aja ke yg ada masalah nie or kawan2 lain pun sama.. tapi kalau kawan2 pun ada masalah yg sama mesti tak dapat nak leave comment kan!.. sy tgk komen kawan2 ok jekkk.. 


Dari hari Rabu lagi, sy cuba utk baca komen & leave comment kat umah kawan2.. tapi tak dapat sbb paparan nya mengatakan Untrusted Page!! Naper erk? tapi kalau sy login melalui IE (internet explorer) boleh pulak sy baca dan leave comment.. masalahnya sangat2 slow la pulak.. tu yg sy hanya tinggal kan jejak pd shouldmix Chat box tu.. ada sesetengah tu sy hanya mampu baca je.. huhu.. 


Blogspot masih bermasalah ker erk?


Hah!! lagi 1 bila kat umah semuanya ok.. macam biasa jekk tanpa sebarang masalah.. adeihhh!! bertambah2 kompius.. Apakah PC sy sebenarnya yg wat hal? or????


NOTE: Tak dapat tunjuk bukti sbb lupa nak print screen(untrusted page) pulak!



14 Ulasan:

Anonymous said...

biaser la ena... benda² ni kan ciptaaan manusia... ciptaan manusia mane penah selalunyer bagus....
tapi, kan, ita rasa pc kat opis ena la yg prob... pe kate defrag pc tu.. tak pon fully scan ngan antivirus... tak pon clear recent history...
takpon virtual memory terlampau kechik...

ita (malas plak nak log in).. ehehehhehe

Izan Ishak said...

salam ena...
untrusted page? izan tak penah jadi camtu plak. tp kalau tenet slow tu biasalah mmg xleh nak komen... x best kan camtu~

Nana said...

akk dah kena penyakit mcm saya ni kak aritu saya jadi mcm tu skang dah ok

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

alahaii...penyakit apa plak ni???

SiTi said...

kak...kat blogshop ct pun jadi kes mcm ni...kengkawan komen..tapi x apear...mmg mggu ni blog prob laa kot kak...

chugie said...

emm sy nye page ok je..

base on exp, biasenya tu di sebabkan virus.. or maybe antivirus dah expired ke??

kalau x.. mungkin ada yang mengalami masalah macam tu..

but dont worry ek! nanti2 ok lah tu..

ayah,ummi, farish said...

blogspot nie kadang2 byk masalah..cam maya sebelum nie..x leh nk buat enrty kalau ader video, sbb x der icon video tu..br2 nie ader lak balik...biasalah...terknologi lagik canggih, lgik byk problem

~~*Lady Salwa*~~ said...

Ye ke... erm, blog sal dah ok dah sekarang ni. nak tinggal comment kat blog kengkawan pun dah macam biasa...

kenapa ye. maybe la kot pc akak yg prob...

☆ lieya latif ☆ said...

ni mesti line internet opis kot ena.....biase la tu...sistem kan ciptaan manusia...adekale okey, ade kale tak okey.....bawak bersabar jek la yeak.....

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hapie friday akak..ha'ah syukur sebab masih bernapas hari nie...ha'ah memang hari tue blogspot ada problem kat comment...napa ntah...tapi now dah ok rasanya...

Bai said...

rasanya ramai orang lalui benda yang sama. now dah ok :)

mamalieyna said...

kdg2 terjadi camtu, tp takla lama beno..kejap je, pastu ok dah..maybe pc problem kot...taktau gak..huhu..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Maybe line tenet slow..or pc problem kut..Lily pon kekdng cam tu gak..koz tenet slow sgt..geram...

Ena said...

kawan2..

sampai skrg masih lagi mende yg sama terjadi bila login melalui mozila.. huhu

tapi skrg sy login melalui IE.. slow sangat2 tapi tak pe janji blh leave comment kat blog kawan2 dan dapat buat n3..