Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Tuesday, 27 July 2010

Masa Untuk????


Ehehehe..


Tadi kan.. masa tengah buat keje
Punyer la mengantuk sungguh mata nie
Rasa nak p landing je kat surau
Pada hal time tu kije tengah banyak
Selalunya kalau kije tengah banyak
Takkan ada masanya nak menguap
Ni sampai naik fenin tahan mata


So, plan tengahari mcm ni
Nak la landing kat surau
Sekali mata segar bugar sudah
Saja je kan mata nie
Semalam(Ahad malam isnin)
Pun tidur lambat juga
Tapi tak mengantuk langsung siangnya
Malah cergas sampai ke malam


Ehehehhe..
Bebel pasal ngantuk la pulak..hoho


Semalam buka beli jekk
Hari tak tau lagi la.. mrmmm..
Psssssttt!! kawan2.. dah plan ker nak masak apa petang ni?


10 Ulasan:

umialya said...

bestnya ena dpt rehat.. akak terkejar balik umah nyusukn Alya tp masih smpt ziarah teman. hehehe

Fieza79 said...

maseh tgh hadap pc tak ke mana2 lg...hukk

nape asik ngantok je ni...da pa2 ka Ena..

Redbloodsnow said...

sama lah ngan zie kak ena. asyik ngantokkkk jek memanjang. maybe kte keletihan teramat sgt kot :(

mamalieyna said...

herm..nk msk apa eh utk berbuka..cam mls jer, beli siaplah..hehe..

LYaFRINA said...

selamat bpuasa....
lya xdpt bpuasa.. xsihat lg.. x larat.. sygnya kan..

masak tom yam pon ok.. nk sedia pon senang..

selamamt bbuka

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Klu posa..cam malas jer nk masak kan..beli kat luar je lah.. :)

nieda said...

selalu kalau nida pose husband yang offer beli kt luar..hehe..
tapi air tangan ister lagi best.

zue @ annaleeya said...

ngantuk gak.... tp skang dah ok sket..

ena pose yer??? akak ader satu hari lagi nih... huhu!!

Nur Hawa Mohd Zin said...

kak awe sempat landing dakt surau..huh..dah lah sejuk air cond...ptg ni mak masak so tak tau menu ape..hehe

Ena said...

@@Umialya,
kak, alahai.. siannya akak.. yer la akak kan bos.. ;D


@@Fieza79,
hehehhe..


@@Redbloodsnow,
Dah lama tak nampak zie jengah kat sini.. meti penat nak balas komen yeh!.. hehehhe.. tu la kan. ngantuk nie buat kije jd sangat slow kan!.. adeihh


@@Mamalieyna,
Tu la.. sama la juga.. tapi arini rasa mcm rajin sikit la tapi tak tau la kalau dah balik karang lemau pulak.. ;D


@@Lyafrina,
Tak pe la dah tak blh jangan paksa nanti memudaratkan pulak kan.. tak elok tu.. sunat aje kan!..
mrmm.. tak terasa pulak nak makan tom yam.. huhu


@@Lily,
camtu la selalunya kan! tapi ena semalam sampai umah rasa cergas lagi.. so, rajin la godek2 kat dapur.. arini tak tau la camner..


@@Nieda,
selalu pun mcm tu.. hehe


@@kak Zue,
ena pun sama.. pagi tadi jekkk.. adeihhh!!


@@Awe,
Best nyerrr.. akak ni rindu nak makan masakan mak.. lagi2 kalau bulan puasa.. aduhyaiii