Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Friday, 30 July 2010

Macam Boboy Pun Ye Juga Ni



Ehehehe..



Macam boboy yeh!.. Siapa la tu.. Mrmm.. sepatutnya n3 lain yg kuar tapi terpaksa tukar.. n3 nie dulu la.. sbb n3 yg tak jadi nak publish tu ada kesilapan teknikal sikit.. hoho.. So, next time maybe.. ;D


Malam Tadi.. en. hubby keluar.. Anak2 pulak dah tido (jam 10.00) so, sy ingat nak tido jugak.. tapi tetiba gatal tangan pulak masuk bilik en. hubby wat kije (personal) dier.. Owh! macam stor dah bilik tu.. huhu.. So, saje la kemas2 sikit (sikit jer) sekali tu ada 1 kotak tu terbuka je.. so, sy pun jengah2 la apa ada dalam tu.. 



Belek punyer belek rupanya kotak yg dipenuhi dengan Album lama.. waaaaahhh!! excited la nak tengok kan!.. makanya duduk la sy membelek2 semua Album tu.. Tergelak2 sorang.. heheh.. Yerla gambo lelama memg kelakor kan! 



Yg Best nye sy terjumpa la gambo yg hubby snap lebih kurang 5 tahun lepas.. Guna kamera biasa je rasanya tu.. Rasa tercuit hati tengok gambor2 tu.. Gambo apa yeh? Moh tengok kat bawah nie:-

"
"
"
"
"
"
"
"
"
"


Gambar si Anis masa baru masuk 7 bulan rasanya.. Ehehehhe.. main rasa2  la pulok!!


Nampak mcm budak lelaki je kan bila tengok gambar ni? Yerla dengan rambut nye tu lagi.. heheh.. Ni pun sy snap balik guna hp je.. tu yg blur (snap direct pun blur sokmo).. Gambar nie masa kami dok kat umah sewa lama dulu. Kenangan yg lama menjelma.. Eceh!!


NOTE: Sy Tau Mesti Ada Yg Kata Asyik2 Tepek Gambo Akak Jekkk!! Mrmm.. yerla.. kalau tak tepek gambo anak2 sendiri nak tepek gambo sape pulak kan!!.. 



10 Ulasan:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ha'ah macam boboy la anis masa baby dlu kan..apapun tatap comey...cute sangat...

Nana said...

ahh la kan nmpk mcm bb boy
ala sm mcm damia gak ms umr2 gitu seme ckp bb boy
dah pakai dress pon kdg2 org tanya boy ke?hahah sengal

mrs.ecam said...

hihi mcm boboy ek..dh beso br mcm gegurl...cute lak tu...hihihi

mamalieyna said...

ha'a..ingt gambor si irfan..tp confius lak tang tajuk tu,sbb si irfan confirm boboy! hehe..

sweet lah walaupun ada gaya2 boboy kan3x..^_^

Fieza79 said...

btol la Anis mcm boboy...mcm Irfan lak Ena...ye la nama pon adik badik kan..?

Drama Mama said...

ha'ah macam baby boy. tapi muka sweet gegirl tu tetap ada tau! hiks

http://twinkywinkystars.blogspot.com

~~*Lady Salwa*~~ said...

Ala, tomeinya anis masa kecik dulu... macam muka irfan pun ada... ye la kan, dah adik beradik sure la muka nak iras2... hehe

☆ lieya latif ☆ said...

ena, betul tu, kalo tgk pic lame2 dulu sure tersengih sorang2 kite kan....lieya pun rajin layan tgk gambar lame ngan anak2...tegelak2 dieorg kdg2 tu heheeheheh

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ade iras2 irfan kan>
dah nama pon adikj badik..hehehe

comel la..sukaaa :-)

Nur Hawa Mohd Zin said...

alalal...comel nye