Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Saturday, 17 July 2010

Lagi2 Kamu!!!


ehehehhe..


Maaf! tak tau nak wat tajuk apa
Tu yg tajuk jd mcm tu.. huhu


Harini rasa boring pun ada jugak... ehehe
Pembuka kata yg sangat tidak bagus kan!.. huhu
Mrmm.. Tak tau la naper.. memg rasa lemau semacam jekk
Tangan yg kebas nie skrg dah kurang sikit
Kijer umah pun tak berjalan dengan jayanya
Buat mana yg ok jekk
Baju utk cuci hand wash pun terbengkalai nampaknya
Tgk la sat lagi kalau ok
Kalau tak sambung la esok pagi pulak


Tak ada apa pun sebenarnya ni
Saja je nak mengadap lappy en. hubby nie
Tadi sebelum en. hubby keluar
Dia mintak tolong update blog nya
Tapi sy macam tak de mood nak update
So, sy menceceh di umah sendiri
Huhu.. bukan tak nak tapi tak de mood
Tu la kan susah juga ber mood bagai nie
Semua nak kena ikut mood


Ok la.. tangan dan kembali kebas ni..huhu
Sy stop dulu di sini
sebelum tu layan kan aje la picture
2 beradik buchuk masham intan payung
Yg kejap baik kejap gaduh
Mrmmm.. biasa la tu kan!


Irfan yg tak lepas dengan botol susu & bantal busuk!

&

Si kakak yg  sokmo cari pasal ngan si adik!! & kasi ummi gewammmmmmmmmmmmmm jekk!!


Selamat Malam..



10 Ulasan:

rynas said...

samalah kakak dgn adik kat umah ni asyik nak gaduh jer...benda kecik nak gaduh kena guna kuasa veto untuk leraikan. pastu kakak mesti nangis sebabnya terpaksa beralah

mamalieyna said...

anak dh 2 gitu la ye..jap gaduh jap baik...riuh rendah la umah..tapi kalau tak riuh tak best gak kan.^_^

herm, kebas tgn eh, nape la agaknye tu ye, eina lak sllu kebas bahu..jap je layan lappy, sure sengal2 je bahu..huhu..

Ain said...

tengok gaya irfan, sama ngan gaya danish....

sampai sekarang nak gentel bantal busuk...huhuhu

adik beradik masa kecik2 ni memang tak sah kalau tak gaduh kan...

tapi kejap jer, pastu mesti berbaik balik...

sama la ngan kita masa kecik2 dulu..

hehehe...

Ena said...

rynas,
camtu lakan kak.. tak gaduh pelik pulak nanti.. hehe


mamalieyna,
tu la ena pn tak tahu naper ngan tangan nie.. harap salah tido or salah urat aje.. kalau ikut yg ena search kat internet tu menakutkan sugguh!..nauzubillah..


Ain,
betul tu kak ain.. kita dulu pun sama gak.. lagi la ena nie adik beradik ramai.. tak kuasa mak ayah nak layan.. korang gaduh ke nangis ker apa.. korang settlekan lah sendiri.. heheh.. tapi anak2 kita nie kalau dibiarkan kesian pulak kat si adik.. asyik kena buli jekk.. tu yg ummi dier sokmo jd tarzan.. hahah

Nur Hawa Mohd Zin said...

kak ena...aritu awe tgk2 gmbr akak kat fb..malam tu awe tido mimpi akak tau...huhuh

Ena said...

hawa,
hah? mimpi akak? biar betul! eheheh.. tak pe mimpi yg baik2 je kan.. ;D

Nur Hawa Mohd Zin said...

ye kak..betol..awe mimpi kite g genting ngan family akak....huhuhu..pastu akak syok sgt bergambr..

~aSHa~ said...

menduga umi mereka ni kan...sama la kita..eheheh kalo yg ni tak cari pasal..yg ni plak cuba cari pasal..

MAMASYAZA said...

anak2 akak pun ada bantal n selimut busyuk...takde 2 mende alahtu, tak tdo malam la jawapnye..kena carik sampai jumpa gaksss....
tangan kebas..??? kenapa tu..??? cepat2 pegi check...kwn kat ofis akak pun ada camtu...pegi check doc bagitau semuanya ok

~~*Lady Salwa*~~ said...

hehe, camni la rupanya bila ada 2 anak yeh...

masa ada anak sorang dok gaduh ngan anak tu je. dah ada 2 orang lak, suka gaduh sesama sendiri lak.

camna la sal nanti kalau ada 2 anak yeh... hehe