Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Monday, 19 July 2010

Keciciran Waktu


Salam..


Dah petang ker? Uhuk!
Tak sempat nak update pun pg tadi
Blogwalking or bloghopping jauh sekali.. 
Huhuhu..
Sangat banyak kije la arini..

So, ni update ringkas saje la nampaknya


Daaaa.... 


11 Ulasan:

Intan Inn said...

alahai ciannyer..tak per esok update banyak sket k....

Ain said...

ain pun lambat online hari ni....

ambik peluang jumpa lya dulu pagi tadi...

hehehe...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Owh..patutlah Xde N3 baru hari ni..BZ yer.. :)

chugie said...

sama lah kite...:D

~~*Lady Salwa*~~ said...

patut la sunyi sepi je hari ni. tuan umah kedaung (ayat yg kak ena suka guna) bizi eh... hehe

eT said...

ok la ni...sempat gak update sket...hehe

Fieza79 said...

da..owg pon dh nk balek ni..huhuu

hajarus said...

ala ciannyer kat akak... nak hajar tolong??? hehehe..

mamalieyna said...

ohho cian dier...takpe esok2 bls dendam, buat 3,4 n3..hehe..ni ada n3 kira okla ni..hehe..

Atan Athen said...

rasenye bulan ni mmg bulan bz kot...ni pon baru balik keje ni

rynas said...

samalah bz jugak..kat opis nak baca blog pun tk sempat. tengah pagi baru blogwalking...hehhehe