Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Friday, 9 July 2010

Kami Yg Awal Atau Sebenarnya Dah Nak Tutup?



Heheheh.. 


tajuk tu mesti kawan2 kompius kan!.. tak pe.. bace dulu mesti faham nanti :D


Owh.. masih lagi dengan n3 yg dah basi nie.. tapi tu la.. sepatutnya di publish kan sebelum n3 semalam.. tapi dah terlangkau dah.. sbb? picture tak lengkap.. sebahagiannya ada lam camera en. hubby.. yg sy punyer nie memg suam2 kuku jekk la.. tapi tak pe la.. memandangkan tak dapat lagi dari en. hubby.. so tepek je la dulu.. ber update gak umah sy nie kan.. hohoho..

Keadaan dewan makan (bukan sebenarnya tapi disebabkan time nie terlalu ramai org tak memcukupi tempat makannya yg cantik tu.. ) yg sangat lengang waktu nie sbb kami yg terlewat sarapan.. maklum la.. malamnya tido lewat.. so, pas solat subuh semua pakat sambung tido.. heheh


Ummi, ammar dah nganga nie... naper tak suap lagi.. alaaaa.. cepat la... ;D


&



Si kakak, yg sekejap merajuk, sekejap makan.. sekejap lari 1 dewan tu.. sekejap lagi datang balik sambung makan.. adeihhhh!! tapi kan.. kat mana pun p makan, kalau jumpa coco crunch, honey star dan yg sewaktu dengannya tetap jadi pilihan.. walaupun dah ngappp nasi lemak sepinggan.. suka hati la kakak, janji kamu makan!


NOTE: Soweee ye kawan2.. layan je la picture yg tak seberapa dari umah sy nie.. huhu




11 Ulasan:

baincardin said...

Misteri alam jin...pernah terjumpa ke? heeeee....^_^'

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

apa pasal tk guna kamera gedabak abg?? tak puas nk tgk gmbr ni! syiok tgk gmbr2 lawo dr abg akak. hehe kata photog kan..harusla gmbrnya pon lawa..^_^

ita cutevirus said...

tak pe la.. janji ade gambor kan... pakai BB.. kalo pakai henpon cokia cam ita ni baru le tak cantek...

chugie said...

emm.. makan2 adalah antara part yang paling sy suka bila g travel @ cuti2 tau! sbb saya sangat suka kan makanan! eheheh:D

mamalieyna said...

oklah tu, ada gak penyeri blog ni..dgn wajah si ammar irfan n kakak! ^_^

mrs.ecam said...

xpe slagi kakak nk mkn kan...hah hambik...hambik...mkn jek ape yg nak....bdn pong bkn obesiti...slim melim cam mama die...aishhhh heeeeeeeee

umialya said...

Alahai si kakak, merajuk lg ke?

Ena said...

*Fiza,

ada gak guna time tu tapi gambo nye lom amik lagi dari hubby akak.. huhu


*ita,

betul tu.. janji dapat amik gambo..pakai camera apa pun tak kisah la kan.. hehe


*Chugie,
betul tu.. tapi ena tak makan sangat time nie.. sbb nak nengo dua beradik tu yg sungguh la tak dok diam..


*Mamalieyna,
tu la kan.. hehehe.. jadi la..


*Mrs. ecam,
hehhehe.. memg si kakak lately seronok tengok dier makan.. berselera je dan abis je dier makan.. ;D


*umialya,
heheh.. camtu la budak2 kan kak.. kalau tak merajuk, menangis.. pastu ketawa balik.. hehehe..cam kita jugak la tu kan.. hehehe

Fieza79 said...

janji dorang mau makan...ati pon senang tgk..!

dorang kejap nangeh kejap ketawa leh tuka sesuka ati..ehkekek

hajarus said...

alololo ammar dah siap2 nganga dah tapi mamanyer xsuap2 lagi.. hehehe...

~~*Lady Salwa*~~ said...

Akak,

tetiba je sal rasa lapar lak bila tengok si anis ni makan. nampak cam mushroom sup pizza tu... tetiba lak ye...

pastu terus rasa cam mengidam nak makan mushroom sup... adeh...