Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Friday, 23 July 2010

Jangan Tinggal Daku




Owh.. dah ramai yg amik half day arini nampaknyer..
Tinggal la daku lagi berteleku di sini.. huhuhu..
Program nak balik kg this week pun tak jadi
Postponed lagikkk la nampaknyerr..
Sbb Si kakak ada hari sukan Tadika Pasti esok
dan petangnya ada Majlis Menyambut Ramadhan di umah MIL
Tak pe lah.. budget pun dah lari buat en. car semalam
So, tunggu durian runtuh lain la pulak nampaknyer.. 
Ada ker??? ;D



Ok la.. Selamat Berhujung Minggu Buat Semua (asal hari Jumat jer ada Ucapan ni kan!)

Berhati2 Di Mana Saja Kita Berada ye!

(^___^)



Picture masa Taklimat 5S & PSJP di Auditorium, Angkasapuri pd 20.07.2010


NOTE:
Saja je tepek.. mana tau kot ada yg windu kat sy.. hohoho..
;D


9 Ulasan:

Fieza79 said...

wajah yg sejuk mata memandangg...hehee

sok cuti kan...slmt berujung mgu..!

mamalieyna said...

uuuh windu2x..hehe...selamaat berhujung rindu!

MAMASYAZA said...

cute ngan taik lalat di pipi tu n selamat berhujung minggu

mumyShaneQeisha said...

dua2 sungguh ayu.happy weekend

Nur Hawa Mohd Zin said...

cam ngantok je kak...huhuh...apa maslah mr car akak?

Dilla Ady said...

slamat berhujung minggu ena..

chugie said...

selamat berhujung minggu gak!

sempat lg tempek pic ya!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Selamat berhujung Minggu..!! :)

rynas said...

windu ler...hehhehe