Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Tuesday, 27 July 2010

Cuci Poket Pulak!!



Untuk mengurangkan rasa letih  mata..
Mai la cuci mata tengok picture yg tak seberapa ni
Biasa la snap pakai hp kan! tak la clear sangat


Picture jalan2 p beli barang sikit
Barang wajib beli tiap2 bulan
Yg sunat2 belum soping lagi..hihihi
Boleh pulak cenggitu kan!.. ;D
InsyaAllah.. kalau masih cergas
Malam ni edisi mencari yg sunat pulak..


So, mcm biasa la kan
Sebagai bukti p beli barang
Harus la snap2 aksi 2 beradik yg tensi
Sbb? Tak dapat nak main benda yg dorang nak tu


Yerla.. en.hubby kejar masa sebenarnya
Jd tak dapat nak penuhi kehendak 2 beradik tu
Kesian.. Tak pe la.. Lain kali yeh!



Menunggu dengan rasa tak puas hati sementara en.abah yg tengah masukkan barang dlm kereta. huhu



Kakak: Auntie semua, kesian  kan kat kami, ummi & abah tak nak layan!! Anis sedih tau! Anis dah nangis2 dah tapi ummi & Abah buat dekkkk je.. ;(


Adik: Ala kakak, jangan la mcm tu.. be cool okeyh!!! mcm irfan nie.. Peaceee!! Nanti abah free abah bawak la kita p main!! ;D



&

En.Abah yg setia menolak troli manakala ummi yg gigih snap2 lagi.. hahaha


Note: Harap gunalah eye mo selepas cuci mata kat sini yeh! sbb picture yg tak cukup clear!! huhu



15 Ulasan:

Nana said...

bez ler dah gaji sy ni tgh sangap gj esk haih,,lambat tol..

Nur Hawa Mohd Zin said...

wah..lame tak nyopping kak..hheheh....tapi kalu bawak budak2 mcm2 dia nak..awe yg besau ni pun mcm2 nak kak...heheh

LyNn HaMzAh said...

hehehe...
kesian diorang...
x per...
nanti kalau ada peluang lagi bagi la diorang next time...

Mama Hanim said...

btul tu irfan n anis.. be cool ok, nti ada la masa utk bersuka ria kan..relaks2..

~aSHa~ said...

mlm ni umi dah ajak pg beli brg sunat tu..paw ummi n abah sekali ye...sbb tak bawak main kat tmpt tu...ehehehe

gitu la ena kan..kalo anak2 tak puas hati nak main sesuatu benda...alahai protes kemain...kalo dpt main tak ingat plak dah dunia....kita duk la tgu dia main..ehehe...

mrs.ecam said...

aku suping brg wajib hnya en.asben jek kuo g bli..ai n ank2 duk dlm kete mkn cikedis...x kose aku nk bwk skali msk dlm mall....klu suping bj2 ok la...hihihhi

mamalieyna said...

hehehe...nmpak sgt ketidakpuasan si kakak tu dr pancaran wajahnya! ihiks..berbahasa la pul0k pepetang ni =P

alolo..cian,,takpe next time ye..maybe mlm ni, ibu dh ckp tu, brg yg sunat2 nak soping mlm ni..ekeke.. =P

Qaseh said...

mcm2 ragam da bebudak ni...kdg2 xterlayan kan

rynas said...

ala...ala sedihnya muka anis tu tak dapat main2...tak per lain kali umi bawa pg jalan2 yer..

Ietams said...

alahai baiknya dua budak comey tu ontok dalam troli..
sungguh bertuah

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Aloorr...sian kat c kakak..Sedih jerk
muke dia..Irfan gak lah yg cool..siap buat peace lg.. :D

nieda said...

huhu..happy shopink

aiDieNa said...

Alolo.. cian Anis.. terbayang kehampaan di wajahnya.. kalau si Alyaa tu dulu meraung jgk lar kalau hajat di hati dia tak kesampaian.. tapi sekarang dah ok.. dah paham bahasa.. hehehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

alolo anis...sian nyer...tapi tue lah kak kan..gaji masuk jerk..dah macam2 list yang dah menunggu kan..huhuhu

mamazana said...

lamanya x singgah sini...

makin comel anak2 ena...