Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Thursday, 1 July 2010

Camni Jer Ker Rupe Bunganya?? Owh!!



Salam..


Ingat tak pd N3 yg NI dan INI ??? hehehe...


N3 kali ni ada jawapannya.. wink wink wink!! Akhirnya setelah membaca pendapat dan pandangan kawn2 yg di tinggalkan di dalam n3 tersebut, makanya sy telah pun mencubanya.. ;D



ops!! bunga ini ker? Mrrmmm.. kenapa nampak macam bunga konvokesyen jekkk.. ehehehhe.. Owh! tidak.. nie utk adik sy yg konvo tahun lepas kat UKM.. So, mana bunga ye? hihihi.. malu nyerrr nak tepek kat sini.. Biasa jer bunga nye tu.. boleh la kan percubaan pertama nie.. Mai kita tengok!!!


"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
V

Biasa jer.. English style.. Sbnarnya masa buat tempahan sy tak tengok pun bunga nie dan di hantar macam nie.. Mrmm.. sy mintak letak coklat bola bak kata kak Iena or Aidiena akak jiran sebelah rumah (kalau nak blh baca kat comment box tu kat n3 NI) tapi nan ado la semalam! uhuk!! yg ado cume coklat lam bakul tu jekk.. sob so sob




Pandangan dari atas.. tapi picture cam blur jekk.. maklum la camera hp sajo..



Nie.. padangan dari belakang..



Semalam, bunga nie sampai dalam kul 12.45 camtu la.. nasib baik dah sampai umah.. sy bg masa antara pukul 12 ke pukul 3.00 petang.. cepat jugak la sampai nye.. Dan yg pasti masa sampai bunga nie pun sy tak sedar.. Sbb pengantor bunga tu call direct ke hp en. hubby, so, dier la yg terima. 


Kebetulan time tu sy kat bilik belakang ngah blogwalking, en. hubby kat depan ngah wat editing (kije dier la tu kan!)..


Tetibe, en. hubby datang p***k sy dari belakang then, say thanks q.. hik hik hik.. memg sweet la moment tu.. ngeeeeeeeeee.. Then, nampak la bunga bunga cinta malu & surprising kat muka en. hubby.. wink!! 
dan sy pun jadi malu gak.. ehehehhe


Nasib baik en. hubby suka.. kalo tak.. risau gak kan!.. yer la.. memg sy tak pernah buat camtu.. biasanya belanja makan kat luar, then kasi hadiah jekk.. kalo wat surprise pun just kasi kek tetiba suh tiup terus!!(masa tu hubby baru kuar bilik) pon syok gak moment tu.. tak leh lupa sampai skrg.. (^_^)



NOTE: Bila Dah pandang banyak kali rasa macam bunga  nak kasi kat owang sakit pun adooo.. Ops!! haihhh!!





18 Ulasan:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah bestnya hubby akak dapat bunga...suprise tue..nasib baik akak xhantar kat opis dia..kot x..lagi suprise kan..heheehhe...
ahad nie besday en shukri lak..apa la nak kasi dia nie.. hehehehe

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah cantiknyer...semua cantik2 belaka...

Ain said...

daku pun tersenyum malu......hehehe

macam terbayang jer moment tu tau....

mesti sweet sangat kan....

ita cutevirus said...

ooppssss... just like what i say... tapi takde bear² ehehehehhe... cun!! nak sebijik coklat..

Ieda Al-Habsyi said...

cantik betoi ngan ada coklat syg nak mkn :)

dyea irdina said...

cantik bunganya....mesti berbunga2 ati cik hubby..best, best, best

aCik Anie said...

romantikknyaaa.....soooooooo sweettttt.....

Lelord said...

ecehhhh suke tat moment...
uishhh dh lama x masuk sini tetiba rasa sgt loooomantik

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Wah..Romantik gitew..
Sweetnyer yg part p***K tu.. :D

~~*Lady Salwa*~~ said...

wah wah wah... percubaan pertama yang menjadi... hehe. terer la akak buat surprise...

romantika de amor la akak nih... hehe. sal pulak yang rasa terharu (lebih2 lak sal nih... hehe)

Redbloodsnow said...

eeeeeeeeee lawa yanggg lawaaaaa. sure terharu giler hubby akak. sumpah kak ena...zie nk tiruuuuu cara akak nih...hiksss

Cik Amy said...

Bestnye siap ade ferrero rocher tu !!!

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

wow!! romantika di tampoinya akak ni tau! cantik lah!

aiDieNa said...

Wah.. wah.. wah.. romantika de amor.. tetiber terbayang laks.. hehehe.. kat jambangan tu ada bunga "harum sundal malam" kan.. wangi tak dia malam².. tak pernah bau lagi time malam.. hurmm..

>>kalau akak.. akak send kat opis.. biar dia tersipu² kat situ.. ahahaha.. :P

mrs.ecam said...

woweee....bg munge ek....bestnyerrr

~suNshiNe~ said...

oh..sweeeetnya....like it..
bila la boleh wat surprise cemtu...ehem2..

~aSHa~ said...

wah sweet la ko ni ena...ehehe nak cuba la...ok dok?

~Siti Hajar~ said...

tahniah k.ena dah berjaya suprisekan en hubby, mesti happy xterkata en hubby tu kan? so sweet!

*ermmm sggh romantik...