Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Tuesday, 20 July 2010

Bonding with Atuk & Opah



Dah nak balik lagi rupanya.. 


Tak pe la.. memandnagkan pepetang camni ramai dah kawan2 yg tak sabar nak balik tu.. so, tak mau bebel2 kg la petang nie.. nak tepek gambo anak2 bersama Atuk & Opah dorang la pulak.. heheh.. saje je la.. cuci mata ngan dua beradik ni..




Gambo nie snappp masa dok amik angin kat pantai... Teluk Batik aritu.. Kemain lagi dak irfan ngan atuk nyer tu.. Ngecek atuknya ajak p mandi laut.. hehehe


&


Nie pulak Anis ngan Opahnya.. pagi tu sebelum check out dari Hotel Swiss Garden, Damai Laut tu kan.. ;D.. Si kakak yg moody & Opah aje yg rajin nak layan sbb ummi sibuk nak kemas barang & bersiap..



NOTE: 
Ops!! tersilap susun gambo pulak.. sepatutnya gambo si kakak & Opah dulu.. baru la gambo si adik & atuk.. eehheheh.. tak kisah la.. dah tepek pongggg.. Ngeeeeeeeeeeee.. ;D






20 Ulasan:

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

bukan main manja lagik dua beradeq ni dgn atok & neneknyer...so sweet

~~*Lady Salwa*~~ said...

si adik ngan atuk, si kakak lak ngan opah... macam sweet je... hehe

agaknya memang camtu kot ye, cucu lelaki ni lagi rapat dengan atuknya...

nieda said...

manja betul dgn atuk dan opahnya...good girl

aiDieNa said...

Mak aii muka Anis moody.. hehehe

Kaseh NazLieza said...

alololo..manjanya ank akk dgn opah n atuk..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

So Sweet..manjanyer diorg ngan atuk & opah yer.. ;)

n@m@n said...
This comment has been removed by the author.
~Siti Hajar~ said...

kakak manja dgn opah, irfan plk manja dgn atuk, lega la umminya xpyh urus 2 badik tu, atuk dgn opah dah ada...hehehe

mamalieyna said...

memang sweetlah! gmbo candid2 gini yg best ni..manja eh depa 2 badik ni ngn atok n nenek! ^_^

rynas said...

hamboi bertuah atok n nenek dapat cucu yang manja gini

MAMASYAZA said...

teluk batik...pantai yg cantikkk...banyak kenangan masa akak blajar kat manjung dulu...asal cuti hujung minggu je, mesti melepak kat lumut ngan kwn2, best sgt

LyNn HaMzAh said...

manja betul diorang ngan atuk n opah ek...baguslah macam tu...hehehe...

eT said...

tok & opah rajin layan cucu2..hehe

Izan Ishak said...

manjenya ngan atok n opah...
opah nampak muda sangat~~

Fieza79 said...

bkn main rapat anak2 ena dgn atuk dn opah...tp mmg mana2 cucu pon mmg dimanja cenggitu...ank2 fieza pon sm la ena...

Dilla Ady said...

sori ena..lambat lak tinggal komen..

alahai sweet jek anis ngan opahnye tu ye...

sLEEping BEauty said...

amboii manjenyer dorang ... :)

☆ lieya latif ☆ said...

anak2 ena ni kesayangan atuk n opah nie heheeheh....mesti manje ni kan....mintak laa ape sure leh dpt....cam mia mija laaa...kalo lik kg tu berkepit jek ngna atuknyer huhuhu

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

akakkkkkkkkkkkkk rindu kat akak..ah lama xdatang sini...alolo comeynya karenah cucu2 nan datok n nenek....sweeettttttt

Ain said...

pesal muncoong jer kakak?

tak puas mandi laut ke? hehehe...