Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Wednesday, 21 July 2010

Boleh La Daripada Tak Der..



Ni entry peram.. ngeh ngeh ngeh.. biasa la kat umah sy nie.. sokmo n3 yg dah  basi.. hahaha.. masa tengah cari ayat apa nak tulis tu.. sempat la jalan2 kat blog kak Zue mcm sama pulak..  tapi tak sama..hehehehe..  Sama gak la.. n3 pendek  je nie.. 


Gambo nie teserlah kecomelan ummi.. ;D

Masa birthday dak Irfan nie.. kami memg tak plan apa2.. yerla baru balik dari jalan2 kan!.. so, tak sempat nak pk apa.. lagipun kami memg tak pernah buat party besar2.. selalunya wat kecik2 cenggini jugak (kek semata2 sbb baru lepas makan malam).. aritu ada gak sok sek sok sek ngan SIL (anak dier lahir beza 3 hari je ngan irfan) nak wat sesama tapi tak jadi sbb masing 2 ada hal.. so, ni jerla yg sempat dicapai!.. huhuhu.. sian kat anak2 ummi nie.. tak perla adik & kakak.. tunggu la korang  besar sikit lagi.. mungkin dah behave ker kan! senang nak wat Majlis.. hihihi.. baik punyer jawapan.. ;D



18 Ulasan:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah bestnya irfan potong kek.....napa irfan xajak untie purple makan kek skali.... :P

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Ok lah tu kan..Ada gak sesi potong2 kek..Qis setahun ari tu pon ktorg just potong2 kek kat umah jer..Yg penting diorg hepi..Hepi jer c kakak ngan adik tu.. ;)

Fara said...

samala kita kak ena...wat untk mkn ber3 je. tunggu la dh besar sok insyaAllah bleh jemput le jemput kengkawan

Fara said...

samala kita kak ena...wat untk mkn ber3 je. tunggu la dh besar sok insyaAllah bleh jemput le jemput kengkawan

Fieza79 said...

sama la fieza ena...tak penah wt party besday pon..kesian lak kan..? sebok nya psl...ongkos pon tak bape laju..huhuuu

mamalieyna said...

ok sesangat dah tu, ada kek, kira dh jd majlisnye..hehe..janji anak2 happy! ^_^..memang cumel kam0..hehe..

nieda said...

seronok acara cake cutting

sLEEping BEauty said...

best2 ...
hepi belated birthday irfan !!

kakpah said...

happy belated birthday utk irfan. err.. kek ada lagi ke

~Siti Hajar~ said...

budak2 ni xkisah ada party ke xde, janji ada kek...btl tak?

Anyway, hpy bday Irfan..smga jd anak yg soleh..

Uda said...

hapy belated bessday irfan.. bes nyer dpt potong kek..

Lelord said...

nak kek skettt

umialya said...
This comment has been removed by the author.
umialya said...

bday irfan ke umminye ni???hehe.
Happy bday wat Irfan.. byk dpt adiah?

Nur Hawa Mohd Zin said...

sedapnye kek..awe suke kek...

rynas said...

oklah tu Ena budak2 janji ada kek dan dpt tiup dorang dh happy dah..kalau nak buat besar sikit tunggu nnati dorang dh faham dan boleh ingat barulah bestkan..anyway happy belated besday Irfan

Dilla Ady said...

hepi besday tuk irfan...okeh la nih dpat gak kek..amboi...cam sedap tul nmpknye kek tuh..

~~*Lady Salwa*~~ said...

Kira ok la tu akak... sal ni langsung tak watpe pun utk faris... cian dia...

Ingat nak wat majlis sekali ngan abah dia punya birthday nanti. sekali ngan open haouse kot... 3 in 1... hehe. Turuks tul... hehe