Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Monday, 26 July 2010

AmarahKu Bukan AmarahMu



hehehe.. abaikan tajuk yg sokmo over!!

Apa ke halnya marah2 bagai nie.. Exceli skrg sy tidak marah pun.. sangat cool hari ni!  ;D
Tapi cuba tengok picture kat bawah nie:-


"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"


huhhh!! garang nya... apsal muka garang bebenor nie? adeihhh.. 


Nie pun, picture hasil godek2 juga la nampaknya.. Mrmm.. mcm tu la rupa sy kalau tengah tahan nak marah ye kawan2.. belum marah betul2 lagik tu.. kalau dah marah betul kompem macam buah saga la jawabnya (nangis la apa lagi kan!) mata tu menceritakan segala2nya.. dan dengan tak segaja pulak en.hubby leh snap pulak dan sy leh terpandang camera.. hoho..terhasil la gambar ni.. 


NOTE: Jangan la marah2 nanti cepat tua.. pesanan utk diri sendiri.. Next time kalau rasa nak marah lagi boleh la tengok gambo nie.. harap2 hilang rasa nak marah tu... sbb sendiri pun ngeri nengok! huhu.. Tapi yg pelik tu si kakak leh wat dekkkk jek ngan muka ummi nye yg dah bertukar color tu haihhhhh.. 





5 Ulasan:

Dilla Ady said...

hihihihi...sweet la ena gambar nih..

bile tgk rase cam ena nk marah, cam ena nk senyum...tapi tau la kalu ena wat muke camni konpem ena tgh menahannnn....hihihi...

cam termalu jek kan bile org len tersnap muke kite tgh marah...huduh kan?

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

alolo..umie nie marah2 plak..jangan la marah2 umie..tapi kan..muka akak..tengah marah pun nampak comey la....ehhehehe

Fieza79 said...

gamba ni sweet la Ena...
Ena tgh marah pon menten lawo tu...
fieza kalau dh mrh cam ghupa naga ehkekek...

Mama Hanim said...

marah ke tu? tetap cun ye ena..hehe..

QuEeN Of 2 Heroes said...

rasa nak marah je senyum...rasa nak marah je senyum...x mau cepat tua..sy ngah tarining nih kak...haks :p