Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Wednesday, 21 July 2010

Ala.... Jom La...



Salam..


Ni kiranya n3 sambungan semalam juga la kiranya.. hihi.. Nampaknya skrg dah tak leh nak bebel2 panjang2 sangat dah.. Leh tepek2 picture jekk..uhuk! This week kena cover my colleagues lagi.. Dier bercuti sbb kena Kuarantin seminggu. Kesian.. sbb anak dier kena Penyakit Kuku & Mulut tu.. huhu.. Dari Last week lagi.. InsyaAllah.. Esok dah masuk kot! Harap2 leh la sy bebel banyak2.. Muahahhaha


K la.. Jom layan gambo 2 beradik nie lagikkk!!
ops! Umminya enterprem gak.. heheh
;D


"
"
"
"
"
"
"
"



Irfan yg tak sabar2 nak mandi( apa taknya dier memg lom mandi pagi lagik time tu.. hahaha) laut.. asyik la jom la ibu, jom la... so, layankan aje la.. tak plan pun sebenarnya.. Psssttt! elok je dah bukak pampers, si irfan nak terkucil pulak.. adeihhh!! buat malu jekkk!! Tapi memg kelakar la tengok gambor tu.. hihihi.. sy pulak lupa pulak nak censor sikit gambo tu.. ;D


&



Berjalan2 la kami menuju ke gigi air.. Best! tak ramai org.. dulu pergi tak merasa pun nak cecah kaki cenggitu sbb crowded!.. Kemain seronok lagi bebudak termasuk mak budak jugakkk.. heheheh.. psstt!! perasan tak, sy kerap benor pakai baju tu.. hahahha mcm tak dakk baju lain kan!.. tu baju peberet tau!.. tu yg asyik la sarung baju tu.. ngeeeeeeeeeeee...



NOTE: Memula kami main2 je, tak plan nak mandi, tapi alang2 dah cecah air.. kami semua mandi jugakkk.. sayangnya picture tak snapp sbb dah kami anak beranak mandi sampai lupa diri.. nan ado la sesape nak snapp kan!.. uhuk!! sob sob sob!! rasa frust la sbb dah lama tak mandi laut kan!.. walaupun sy kurang gemar tp sesekali layan juga.. lebih2 lagi cuaca tak terlalu panas dan org tak ramai.. memg layan habis la.. heheh..





12 Ulasan:

Ain said...

happynya irfan ngan kakak nak mandi laut....

sweeet sangat...

psssst, buat apa tu irfan....hahaha

mamalieyna said...

syoknyeee mandi manda!...bagus abg irfan..kencing duduk ye..hikhik..

ita cutevirus said...

dulu dok tepi laut... tp, jarang jugak (rase cam tak penah kot) terjun laut... tol tak??

mamamiera said...

amboii.. cuti sambil bercuti cuti betol hah..

Fieza79 said...

wahh mandi manda pantai best la..nk2 takda ramai sgt org...selesa nk bermandi manda...

Mama Hanim said...

best tu mandi manda kt pantai..

adoii dh lama x gi pantai..huhu..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

hehehe..klakar tgk irfan terkucil tu.. :)

MAMASYAZA said...

waaahhh bestnya dpt mandi laut, berendam air masin...banyak sgt citer kat teluk batik ni...buat diri akak terkenang2 kisah lama..heheheh

~Siti Hajar~ said...

Bestnyer mandi laut, anis & irfan blh la geng abg danial, Dalia & Danies, pantang tgk air, nak mandi aje..sesekali apa salahnya kan?

*sy pon ada bj peberet, byk kali dah belasah pakai, asyik2 bj tu..hehe

aiDieNa said...

Wohoo.. bergambar di tepi laut.. sentiasa mengimbau nostalgia.. sonok mandi pantai eak.. sunburn tak? Hehehe

LyNn HaMzAh said...

bestnyer mandi laut...dah lama x bawa qistina gie mandi laut...

Fara said...

kat pantai mana ni kak? cam best jerr

fara pn sama klu dh suka baju tu asyik pakai je, hihi.