Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Wednesday, 7 July 2010

Aktiviti Di Malam Hari



Hehehe.. Kemain lagi tajuk tu kan!.. tapi picture kat bawah nie akan terangkan semuanya.. Ececehhh!! Sejak bila la gamba ada mulut utk berkata2. ekekeke... Tapi sy tau kawan2 faham maksud sy kan!.. ;D .. btw, kiranya ni n3 bersambung ngan yg tadi la jugak kan.. sbb masih di hari yg sama..


Tapi, sy tetap rasa kekurangan sbb picture masih di snap menggunakan hp lagikkkk!! sob sob sob.. sbb? en. hubby tak dapat nak bawak dslr time nie sbb sibuk ngan group nasyid tu.. pastu sy pulak susah nak control ngan 2 beradik tu yg sangat tidak bagi kerjasama.. huhuhu.. Sangat menguji kesabaran okeyh!.. terasa serik pun adooooo.. uwaaaaaa... Nasib baik ada FIL & MIL yg baik hati  nak tolong tengok2 kan!.. kalo tak kompem sy tak leh follow.. Merap je la kat bilik ajooo la gamaknye..


Ni meja yg kitorang duduk.. no. 9.. heheh.. belum ramai yg memenuhi dewan time nie.. kami antara yg terawal la jugak.. bila dah penuh segan dah nak amik gambo..


Utk acara pembukaan, group en. hubby wat persembahan

See!! punyer la tembam muke gue time nie.. huhuhu..


MIL & FIL ngah fokus kat persembahan peserta nasyid.. heheh.. tapi MIl dah ngantuk dah time ni.. huhu


Dak Irfan memula ok tapi bila tengok kakak dier tak dok diam, terus la dier pun sama gak huru haranya.. uwaaaaa..


Persembahan ke-2 & penutup selepas semua peserta membuat persembahan masing2.. ada dua lagu masa nie.. Perasan tak sy tak tepek pongg picture peserta nasyid tu? ekekekke.. malas nak snap la.. hahahha..

Persembahan diselang selikan dengan acara cabutan bertuah.. time nie no. kami naik.. tapi dah lupa pulak apa no nye.. kui kui kui..FIL wakilkan sbb en. hubby dah standby kat belakang stage tu.. Dapat rice cooker.. ok la dari tak dapat langsung kan!.. ;D


Dak Irfan dah tido sebelum acara makan2 sambil peserta membuat persembahan.. Senang hati sikit.. tapi sy tak leh bergerak ke mana2 la.. nak amik gambo pun susah.. tapi try gak la.. huhu



Dah kul 11.00 time nie.. baru si kakak ni nak tido.. tapi sy leh tarik nafas lega la sbb akhirnya dia tido gak.. time ada acara penyampaian hadiah utk pemenang KEMBARA PERKIS KL-LUMUT

Semua peserta bergambar (tapi masih ada bbrp group yg tak termasuk lam picture nie) time nie termasuk group en. hubby(jemputan).. Pemenangnya masih lagi di monopoli oleh LHDN caw. Wangsa Maju.. tempat en. hubby ku mencari rezeki.. hehehe.. Yg pasti memg group tu memg layak sbb memg best la..


Posing selepas wat persembahan dan time nie si Irfan dah pun bangun.. tapi dier tak wat hal dahhh.. sibuk ngan botol susu yg dah abis tu.. huhu..


Sebelum balik  (kul 12 lebih dah time nie) posing dulu la.. tapi kan!.. tengok la pipi sy yg sangat tembam tu.. uwaaaaa... tak tal la naper pkai tudung color peach nie meyerlahkan ketembamam pipi gueee.. uhuhuhu.. mencikkkkk!! (ayat org yg tak leh terima hakikat dah nemuk!)




18 Ulasan:

LYaFRINA said...

xpela.. guna hp pon..ok jer..x kabur lagi tu.. waa..hubby masuk nasyid k???

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

comelnyer anak teruna ahkak tu...nak ngorat leh...hye irfan

ita cutevirus said...

huhuhuhhu...
best... best... issshhhh... teringat plak "kenangan lama"...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

okla tu dpt rice cooker..dari dpt frame gambar kan? agagaga

tembam means comel kan? ha kira okla tu..tomei omei..

Ain said...

ain tak leh tengok budak kecik pakai tudung.....

gerammmm nak kiss kiss....

dulu2 selalu join nasyid, sekarang dah berkubur dah....

hehehe....

farhana_aziz said...

kak, tak tembam mane pun pipi tu.hehe.maintain comel.hik3

~~*Lady Salwa*~~ said...

comel anis pakai tudung camtu...irfan pun comel jugak... hehe

tu la, kalau anak2 tak nak duk diam susah jugak la kan...

Fieza79 said...

tembam itu menandakan kecomelan...takpe2...dh cun takyah risouu..!

letih gak ehh ngan ank2...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

tembam tapi cute xpa kak...budak2 memang cam tue la kak...diorang datang mood hyper diorang tue..memang sangat2 memerlukan kesabaran yang tinggi..hehehehhe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Comel lah c kakak pakai tudung..
X nmpk tembam sgt gak muke E-na..tp cute.. :)

kakpah said...

haha.. acara tido tu yang tak leh tahan. mesti dak irfan terlepas acara makan kan? sian...

kella said...

wah hubby masuk nasyid dah peringkat final ya! tahniah!

kalau ada video leh layan nasyid..

:)

LIP (^_^) said...

hihi..cumei irfan..

Kaseh NazLieza said...

ala tomelnyer ank2 akk...

yunz_02 said...

alahai ena.. tang mane tembamnye. sungguh la x nmpk hehe.. eh best ke damai laut? tingin plak nk g.. hehe :D

mamamiera said...

mane de tembam.. okeh la tu.. sweet lah ena.. haiya.. hmm irfan rmbut pjg kiut cam girl plak..akknye xkelihatan pule.. mesti lari sane sini x..?

♥♥syahadah♥♥ said...

iya lah tembam sikit...
sbb akak kan kenal ena time kurus dulu..tp taklah teruk sgt..ok je

hajarus said...

wah hubby akak masuk nasyid...

comey kakak pakai tudung, irfan plak encem.. mamanyer pun comey...