Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Wednesday, 28 July 2010

Akhirnya Kami Juga Telah Nikmati!!



K la.. kita lupakan dulu kisah dikejar tu kan!.. ngeri ada ... kelakar pun adooo.. hahahha.. tapi sampai kat opis sy diam jekk. tak cerita ngan sapa2.. pastu en. hubby call tanya la kan.. pastu kitorg dok gelak2 pulak.. sampai keluor air mata.. see!! mende yg serious lepas kejadian jd kelakor pulak!.. heheheheh.. pastu baru la sy citer ngan member kat sini.. memula muka serious lepas tu gelak terkekeh2!!..  ;D


****************************************


Apa la yg kami dapat nikmati tu kan!.. ;D mrmmm.. ala yg tengah hangat di promote tu la.. banyak dah n3 yg sy jumpa pasal benda tu.. eheh! Maklum la dah tengahari bila tak puasa mcm ni la kan! fikir nak makan apa? Sebelum tu kita jamu mata dulu la kan!..


Dah nampak picture si irfan ngah ngappp bubur nie mesti la dah tahu kan kat mana beli tu..Gambar si kakak tak snap sbb masa kitorg makan nie dier kata lom nak makan lagi dah kenyang makan bihun sebelum tu dalam kereta masa nak p amik adik kat umah pengasuh.


V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
Akhirnya dapat juga.. hehehehe.. GCB! Maaf gambar memg blur sokmo...


&

Kasi tengok dalam nye la pulok!! yummmyyyy.. bg yg suka la... ^_^


NOTE: Kami tapau je.. sbb malas nak makan kat situ.. kalau makan kat situ lagi sedap sbb panas2 kan!.. Tapi kami dah letih yerla baru balik dari Sukan Sekolah PASTI.. tak de nya la nak menyinggah badan dah melekit berjemur bawah matahari.. Nanti sy citer next n3 la pasal tu yeh!.. ;D





17 Ulasan:

Mama Hanim said...

wah2..best tu ena..GCB.. nak jugak la..

blom try lg tuh..jeles arr cmni..huhu..

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

amacam ena...beh tak GCB tu???

zue @ annaleeya said...

tetiba jerk insang tekak akak rasa nak jgk GCB nih... huhu!!

nieda said...

mkn Mc D GCB...nyum nyum..

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

kasik terliur jer di tengahari ini..huhu

sHi Ma said...

hahaha.. shima pun nak makan lunch smlm GCB nie... mmg gempak... tgk harga lah.. huhuhu...

Fieza79 said...

sedap tak GCB tu..tak sempat rasa lg...terliur je tgk...

Nana said...

hai seme pakat dok tepek gcb bege ni bila nk rasa ni hehe arini br jek lunch mekdi tp bli mciken

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

sedap kan mek na?? kite pon sukerrrrr

Adlina Husaini said...

hehe ena kena kejar ngan anjing eh..
tingat lak dulu zmn sekolah, siap angkat skirt tinggi2 lari tak cukup tanah dek kerana anjing gila mengejar balik tusyen..

sedap tak gcb tu? pelik kan nama dia..

mamalieyna said...

waah sedapnye..seb baik tok posa ari ni..hehe..

ohhh terlepas n3 yg dimaksudkan..kena turn back ni..hehe..

Nur Hawa Mohd Zin said...

wwaaa....akak lama tak makan McD....adoyai sodap pula tgk...nyummy..

LyNn HaMzAh said...

lynn x pernah try lagi...erm, sedap ker? tgk mcm sedap jer...

☆ lieya latif ☆ said...

tu laa ena, ade yg kate sedap...ade yg kate tak kan...tgk tekak masing2...so far lieya okey jek....sedapjugak hheeheheh..

amboi irfan, mkn bubur tak toleh kr kanan...sodap sgt ler tu yeak!~

MAMASYAZA said...

wah sedappnya...akak le owang paling happy kalo dpt peluang g mcD. makan dengan sepuas puasnya...sedapppp

MrS. F!zA said...

ok ke GCb??ramai kata tak sedap.. tak try2 lg..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

sedapnyer..kita pon nk cuba gak..