Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Thursday, 15 July 2010

Ada Sesape Yg Perasan Tak?




Salam..


Mrmm.. perasan tak? dalam minggu nie sy dah tak jenjalan waktu memalam? eheheehhe... itu pun kalau ada la yg perasan.. huhuhuhu..


Lately, sy nie kalau balik umah lepas solat maghrib jekk mula la mata sy nie mengantuk, letih, laih, dan yg sewaktu dengannya tu datang..  So, kadang tu tak sempat nak baca doa sy dah terlelap lam kain telekung tu.. tak kira dah.. atas sejadah jekk sy landing.. 


Bila tersedar mesti jam dah kul 9 lebih dah.. aiyakkkk!! kesian kan kat sy? huhu.. Nasib baik this week en. hubby tak kuar memalam sbb dier banyak editing nak settle kan!.. pastu dua beradik tu dok la ngan abah dorang..  so, dah tak susah sangat.. paling tidak mintak susu je la si adik tu.. 


En. hubby pulak tak request nak makan malam.. lagi best la sy layan mata & badan kan!.. lalala.. So, en. hubby pun dah tengok sy macam tu dier tutup pintu tak kasi 2 beradik tu kacau sy sampai la sy bangun sendiri.. heheh.. Biasanya En. hubby takkan kejutkan sy sbb sy nie kalau dah terbangun susah dah nak tido balik.. so tu yg dier biarkan aje.. Selalunya sy terjaga sbb dengar 2 badik tu beramtam!!! hahahha.. ayat baik punyer.. ada saper yg paham? heheh..


K la.. nanti jumpa di next entry sbb puan besorrr dah panggil.. aiyak!!


ecehhh!! motif tepek picture ni? saje je nak tepek!! ekekekekke..


Daaaa...






14 Ulasan:

MrS. F!zA said...

hoho sama la awl lg nk terlelap dh

Echa said...

skang ni memang musim mengantuk awal kot.. sama la ngan kita ni.. awal je dah rasa nak lelap jeeee

~Siti Hajar~ said...

lor sampai tlelap atas sejadah, letih sgt kot..

kerja byk d siang hr yer..

rATu kEBaYA said...

sejak 2 menjak ni kene tido awal.. anak tido je mama pun tido sekali.. kang anak merengek tgh malam susah.. anak tak sihat

IdzaLia said...

mesti letih kan... bagus En Hubby yg memahami... hihi

mamalieyna said...

waa pepel ari ni..cun ^_^

ena, kite tak perasan sbb kite pun dh tak prnh online memalam dh..penaaaat badan...dh jauh perjalanan ni, balik kije je after solat sure ngantuk..huhu..

geng la kito!

Hamzah Ian said...

nice blog.. first time here.. datang je ade gmbr kawen tu.. nice blog btw..

Ena said...

fiza,

hehe.. fiza pun sama yeh!.. ;D


Echa,
ada geng la nampaknye.. hehe


Siti Hajar,
a'a tak berbantal pun.. tergolek jekk camtu.. huhu


Ratu Kebaya,
alahai. yeanak tak sihat yeh!.. moga anak2 ceat sihat la ye..


Mamalieyna,
sama yeh!.. yeay!! ramai rupenyer geng.. hhe




Idzalia,
;D
tu la nasib baik hubby ada umah.. kalo tak tak lh gak nak layna mata seawal tu.. huhu



Hamzah,
Thanks.. ;D

Nur Hawa Mohd Zin said...

pergh..bersusun fail kak...huhu

~aSHa~ said...

mmg penat sgt skit skrg ni...
tapi tak leh gak tido awal..uhuhu
mesti kul 12 ke atas

Ena said...

hawa,

huhu..
eh! lama tak nampak? ;D


asha,
alahai siannya.. tahannya la asha nie.. siang nak kije lagi tu kan!.. mrmm.. tu la kan.. tu pasal la org pompuan nie lagi kuat dari lelaki.. ehhehe.. terlari topik pulak.. ngeeeeee

Nur Hawa Mohd Zin said...

bz kak.nasyid punya hal la ni...peringkat dun dah menang aritu...skunk nak latih peringkat parlimen plak

Ena said...

Hawa,
owyh.. patut la..
dasyatnyerr..
mesti power suara hawa kan!.. Tingin akak nak dengar nie..

Nur Hawa Mohd Zin said...

huhu...sedap ke..heheheh...nanti lah awe upload...huhuh..