Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Tuesday, 29 June 2010

Untuk Siapa Sebenarnya




Thanks ye kawan2.. yg sudi share pendapat pasal n3 yg Tadi.. hehehe.. Macam kelakar pulak kan!.. Tetibe rasa blushing gitu.. Auwww!! 
;D


Note: Simple n3 sebelum balik..Nanti sy update untuk siapa sebenarnya.. (^_^)


Daaa...



10 Ulasan:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Mesti utk en.hubby kan.. ;)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

harus la tuk yang tersayang.. :)

Nida said...

ok jer bagi bunga pd lelaki.. tapi kena tengok juga lelaki tu jenis macam mana, kalau yg menghargai oklah, takut yg jenis heavy rock.. silap2 haribulan bunga masuk tong..

Cik Amy said...

Sure utk en suami :)

ita cutevirus said...

utk iwan ek??? ehehehhehe..

~~*Lady Salwa*~~ said...

N3 pasal bunga tu sangat menggamit memori la pulak... adeh...

Redbloodsnow said...

ala...ape lah yg nk di blushkan kak ena cyg. sweet n romantik ape. nnti zie nk tiru style akak lak ek..hehe :P

☆ lieya latif ☆ said...

dah bace dah...sweet wei....

lieya pun setuju...leh jek nak bagi....zaman skrang tak mcm dulu..so tipikal....

Stilla said...

huhu..cepat2 akak updated tak sabar nak tahu ni..=)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

kita baru baca ni mek na..

ermm..tak biasa bagi la mek na..dok tahula ok ke dok..huhuhuuh

tapikan if buat kelainan sekali sekaler..ok gok..:-D