Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Sunday, 20 June 2010

TAG LAGI NIE!!



Salam..

Arini pun nak jawab tag lagi.. Mrm.. masa tag ni publish sy mungkin masih berada di JB.. So, tak leh la kasi umah nie sunyi kan!.. heheh


Tag ni masih juga dari IZAN Ishak.. Kena langsaikan tag dari izan ni dulu. pastu sy cuba la jawab2 tag yg lain pulak.. next time.. soweeee!!



Apa pulak ye tag kali ni? mai kiter nengok!!


1) Adakah anda happy sekarang?

Yeayyy!! happy.. (^_^)


2) Kenapa anda happy?

sbb nak p jumpa insan2 tersayang Mak, Ayah dan keluarga kat JB.. (Izan dok JB kan!.. heheh.. kalau la senang blh la kita jumpa kan!.. bertambah2 la happy gamaknya.. :)



3) Apakah benda yang boleh membuat anda happy?

Semua benda2 or mereka2 yg buatkan sy happy.. heheh



4) Pernahkan anda menerima tag?

Owh.. banyak.. dok peram lam draf tu.. ni pun jawab mana yg sempat dulu.. 
Aiseyy!! statement tak leh tahan tu.. ehehhe



5) Nyatakan warna yang anda suka.

Sama jer soklan nie ngan Tag N3 tadi.. So, dah jawab la tu kan! ahaks!!



6) Berikan 6 orang yang anda mahu tag. 

Sy nak bg kat semua yg rajin ziarh blog sy nie sbb mereka2 juga buat sy happy.. Sudi2lah ye kawan2



7) Nyatakan sifat orang yg anda tag. Nak tulis panjang berjela pun takpe asalkan anda happy.

Owh... jenuhla kalau sy nak tulis semua.. So, skip la yeh!.. happy gak nie.. Lompat jawab.. huhu.. jangan marah ye izan!! ena ngelat nie.. hehehe



8) Nie soalan cepu mas nieh. Adakah anda happy dengan apa yang anda ada?

Alhamdulillah.. Sy happy dengan apa yg sy ada sekarang..



Hehehe.. dah habis pon jawb soklan.. yippi yippi!! Hoorayyyy!! Kate happy kan! hihi



Thanks ye izan, but sorry la yeh! mcm tak serious pulak.. yer la kalo serious nanti cam tak happy pulak kan!!. ahaks!!


Gambar nie dah pernah tepek kat lam blog nie.. tapi saja je nak menggambarkan kami yg tengah happy.. heheh



NOTE: AUTO PUBLISH




9 Ulasan:

umialya said...

salah satu petua awet muda, betuuulkan ena?

Ain said...

kemain happy lagi dapat jumpa mak ayah ya....

nak berpisah nanti jangan sedih2 pulak....

hehehe....

LYaFRINA said...

bercanda diseblik rumput2 tu.. comella pic tu.. suka ijau2 g2.. nmpak teng jerrr...

haritu lya ada ambik pic asya disebalik lalang2 mhijau(jahattt sunggoh mama dia ni)..
pic pon sedap mata mmndang...

me suya said...

heppy nyer kak ena..sonok suya tengok

MAMASYAZA said...

terasa happy bila kengkawan pun happy...hehehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cantik lah pic tu Ena..
mcm kat dlm semak plak..hehehe.. ;)

Fieza79 said...

hepy nya tgk Ena hepy..tumpang hepy leh..?

Dilla Ady said...

canteknye gambarrr....sejuk jek mate memandang tgk gambar tuh..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

yang penting kita happy...hehehe....wah akak cantik la gambar akak satu family tue...siap posing dalam belukar lagi tue...tapi sangat cantik permandangan dia..