Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Monday, 21 June 2010

Sy Dah Balik!!! (^_^)


Salam...


Hai Hai Hai!!!!Selamat Bersiaran Kembali dari Teratak Milikku.. Chewahhhhhhhhh!! =P
Dah Macam dj radio pulak!! wekekekeke.. Ada yang rindu kan sy ker? Muahahahha... Sila jangan muntah dengan statement tu.. hahahaha.
Alamakkkkk!! Terlebihhhhhhhhhhhh Sudah!!


Mrmmm.. baru abis meeting ni.. Owh! ngantuk bangat seihhhh!! hoho.. Maklum la petang semalam baru sampai dari JB.  Lepas tu, terus settlekan kain baju yg berbakul2. Maklum la tinggalkan umah dari petang khamis sampai petang Ahad. huhuu.. Bila masuk meeting fikiran kat atas tilam, tapi badan ada kat situ.. hua hua hua.. 


Thanks buat kawan2 yg tak jemu2 datang ke rumah walaupun sy tiada di rumah.. Sayang korang semua. (^_^)

Di kesempatan ini juga, sy nak ucapkan Selamat Hari Bapa buat semua bapa2 yg singgah ke sini.. ada Ker? ekekekeke.. Tak kisah la ada ke tak der.. sbb ada juga Ibu2 bertindak sebagai bapa juga kan!.. :)






15 Ulasan:

Ieda Al-Habsyi said...

misss u babe! rindu sama gua tak?? ekekek! :)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

utk bapa anis & irfan takde ke wish nye? ke dah celebrate eheheh

samela mek na
sy pon malas nak wat keje
rasa nak tidooo zzzzz

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

welcome back akak ....cam na holiday best???? ha'ah la kak..orang pun ngantok hari nie...

☆ lieya latif ☆ said...

kemain ko ena..amecam bercuti...syok tak...cepat2 story mory tau...

ita cutevirus said...

ita pon ngantuk gak ari ni..
mesti best baru balik dari jumpe family kan??

~aSHa~ said...

blk lalu sini tak singgah pung..

Izan Ishak said...

salam ena...
mestilah rindu ngan celoteh mek na kat sini...4 hari tu bercuti2an~

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Selamat kembali..

Selamat hari bapa gak buat semua bapa2 di luar sana.. :)

zue @ annaleeya said...

sonot eh bercuti...

slamat ari bapa jgk utk seme bapa2..

mamalieyna said...

takpe balik kang sambg tido..hehe..best tak bercuti2 ni..sure la best kan! ^_^

hajarus said...

welcome back k.ena.. jangan luper story pasal cuti2 mesia yer... ;d

LYaFRINA said...

sori ena.. baru smpat dtg sini.. td survey kapal.. ni baru naik ofis.. bz sgt harini..

btw..slamat kembali..kembali btugas.. bblog n segalanya....
SMILEEEE

Ain said...

penat pun still ceriaaaaaa.....

bagus la ena nie....

Fieza79 said...

selamat kembali...!
wahh balek dgn seribu kesonokan..! hepy2 je bunyi nya..?

chugie said...

huhu.. kembalikan bebelan mu itu ye ena!