Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Saturday, 26 June 2010

SUKA-SUKA JEKK JAWAB SOKLAN!!




Memalam camni tak tahu nak buat apa. Yer ker? aisey!! bukan tak tahu nak buat apa.. tapi saja je nak layan mata depan tenet sbb siang tadi tak sempat nak ngadap sangat banyak nau mende nak buat harini.. huhuhu..


Kali nie nak jawab tah dari Lyafarina la.. Ntah tetiba rasa nak jawab tag ni dulu.. heheh.. Maaf ye kawan2 kalau sy dah terlangkau tag.. bukan apa, sy ni kdg nak jawab tag bila sy rasa soklan tag tu simple dan tak banyak sangat.. so, jangan ada yg kecil hati yeh!.. :)


Tajuk Tag ni adalah TAG SUKA SUKA MENGENAI ANDA!!


Jom Kita Mulakan Dari Skrg.... Go!!!

1) Anda anak yg keberapa?
    Anak ke-4.. 


2) Apa tafsiran anda mengenai cinta terhadap si dia?
Selagi sy bernafas Cinta itu akan sentiasa bersama. InsyaAllah..


3) Bila kali terakhir anda menunggang basikal?
Baru tadi.. hik hik hik... tunggang basikal si kakak.. iyer la.. kan sy nie kecik jekkk!!.. muhahaha.. tunggang jer.. tak kayuh pongg... tunggang juga tu kan lya? ;D


4) Lagu apa yg anda sedang dengar sekarang n sebelumnya?
Lagu PermergiaanMu dari Inteam.. masa dalam kereta tadi.


5) Apakah makanan kegemaran anda yg mana keluarga anda yg lain tak suka?
Jawapan ni ena refer pd family kecik je la yeh!.. hehehe.. sy suka makan ulam2, asam dan ikan masin tapi semua tu en. hubby tak suka... huhuhu..


6) Anda suka warna hijau @ biru @ oren?
Ketiga2 color tu sy suka.. tapi yg paling suka biru dan hijau... ada tambahan tau.. skrg suka juga color pink, purple, maroon dan semua yg cantik2 la.. ngeeeeeeeeeeeeeeeee...


7) Apakah aktiviti kegemaran anda sekarang?
Of course la blogging.. Yer tak? hehehehe..


8) Cuba terangkan makna no.5 bagi anda?
Nanti sy fikir dulu lah yeh!.. kui kui kui.. 


9) Pilih 5orang anda rasa nk tag?
Rasanya ramai dah kot dapat tag nie.. so, pd yg belum dapat tu sudi2 lah ambil yeh!.. :D



Yeayyyy!!! dah Siap.. Lya, harap puas hati yeh! soweee ada yg ena jawab tak serious pulak.. hik hik hik.. yer la.. Soklan tag pun suka suka jekk kan!..

(^_^)


6 Ulasan:

MAMASYAZA said...

akak suka warna merah...hehehe

Ena said...

Mamasyaza,

ops!! terlupa pulak nak tulis warna merah.. heheh.. ena pun suka juga.. :)

LIP (^_^) said...

samalah kita suka makan ulam2 :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Klu lily plak x suka mkn ulam2..tp hubby mmg suke.. ;)

kakpah said...

kakpah suka makan ulam gak. err.. lama dah tak makan pucuk betik ni. pahit tapi sedap bila dicicah dengan sambal belacan.

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

kita xsuka ulam..kita suka purple..hehehehhe...