Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Saturday, 19 June 2010

SESI MENJAWAB TAG



Tag ni datangnya dari ~IZAN ISHAK ~Thank sye izan, kasi tag nie.. tapi mohon maaf sebab lama benor dok peram tag nie.. huhu.. Jom kita mulakan apa bendanya la yg di tag tu..


1) Apa yang anda akan buat bila anda tahu member anda tikam belakang anda?

Pernah terjadi pada ena masa belajar dulu.. sob sob sob.. masa memula tahu tu dari kawan2 yg tak sampai hati tengok sy yg hari2 dok sengih2 ngan dier yerlah kata kawan baik.. tak sedar rupanya si dia tu hari2 dok mengata awak yg tulus mulus nie.. heheh.. so bile dah tahu tu.. nanges terus terduduk tak terkata apa2 sbb tak sangka dier wat mcm tu.. tak lama lepas tu dier kuar dari umah tu.. dan lama juga la baru kitog baik balik.. tapi dah tak rapat mc memula dulu la.. memaafkannya tapi tak dpat lupa apa yg dia buat.



2) 6 orang di hati anda?

Suami, Mak, Ayah, Anak2, Adik Beradik, Keluarga belah Mertua.. cukup la 6 tu kan.. tapi hakikatnya bile dipecahkan besar tu sebenanrnya di hati sy.. I Luve all of you!! (^_^)


3) Anda rasa anda comel?

Comel? Auw!! anda rasa mcm mana? eheheh


4) Single or taken?

See my header blog!! ahaks!!


5) Blog yang anda suka?

Semua blog kawan2.. sbb semuanya ada cerita yg tersendiri.. Seronok berkongsi cerita.. :)


6) Adakah bilik anda kemas setiap hari?

Kemas sepanjang masa tu susah la.. tapi akan pastikan keadaan sedap mata memandang.. sbb kalau tunggang langgang kita jugak yg haru kan!..


7) Lagu terakhir yang anda dengar?

Lagu yg berkumandang dari hp yg berbunyi tadi.. lagu apa yeh!.. aaa!! Lagu Lagu Drama Korea Full House Wives.. Sangat suka lagu nie tau!


8) Last text message?

 Msg kepada adik ipar, say sorry sbb this week (sabtu nie) tak jadi nak p mandi manda sbb last minute tukar agneda ke JB...


9) Hari terakhir anda menangis?

Last week kot.. masa tengah down tu.. huhu


10) List lima color favorite anda?

Biru, Hijau, Pink, Purple, Putih (kdg2 apa2 color time tu berkenan kat mata sy oke jer.. hehe)


11) Orang terakhir anda ber-YM?

Ntahhhh.. dah lama dah tak ber YM.. huhu


12) Game paling anda suka?

Kalo kat hp game Ulor.. yg lain tak tahu.. hahhaha.. kalo kat PC.. suka gakmain game maria.. tapi dah lama dah tak main game2 tu semua..


13) Adakah anda peminat MCR?

MCR?? Sama la mcm izan. tak tahu pun ape ke mende ye la tu.. hoho


14) Apa perasaan anda jawab tag ni?

Ok jer.. cuma lambat sikit sbb mood nak jawab baru datang.. heheh


15) Anda rasa tag ini best?

Biasa laje.. hua hua hua.. mungkin sbb sy bukan penggemar tag.. huhu


Ok Done!! Fuhhhh ..leganya.. heheh


Sori, tak nak tag sesape la.. sbb time nie nak rushing juga sebanarnya.. jadi tak sempat nak list kan!.. kalo ada kawan2 yg rajin kan buat.. sesudi2 lah ambil ye!!


Selamat Berhujung Minggu
 
(^_^)


3 Ulasan:

mamamiera said...

bio Zai tolong jwb soklan no.3
yez,bibik ena comey.. =p

pe kabo..
lame x 'jumpa'
windu ngan ko.. ;)

LYaFRINA said...

HO HO HO HO..
JOM KT B'ym SEMULA

GAME... BAHAYA..
KALO LYA TJEREBAK LAGI.. XINGAT DUNIA..
KALO KAT RUMAH SLALU BEREBET PS DGN FAIN..

chugie said...

penat kan kene jawab tag? heheh:D