Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Thursday, 24 June 2010

SESEKALI MENGGEDIKS!!


Salam..


Heheh.. awat tajuk cenggitu kan!.. hahaha.. iyorrrrr laaa memg nak menggedik sikit la ngan entry nie... naper gediksss!! haaa... tengok la gambo kat bawah tu.. memg gedikkk weyhhh!! hahahha



wakakakkaka..


mrmm.. tak tau la nie gaya apa.. gaye cari kutu kot.. hehahe




Hak nie tak gediks kot.. hehhe.. a'a ekk lupa plak nak amik gambo gedik2 ngan en. hubby.. ngeh ngeh ngeh.. ops!! ade bau "ashem" tak b?




Note: nie gambo masa p jalan2 ngan adik aritu.. ala dah tengok gambo pun dah tahu kan kat ner.. Ngeeeeeeeee.. Memg anak2 tak bawak time nie sbb si kakak sekolah, adik tak bawak sbb nanti si kakak pulak yg jeles..


24 Ulasan:

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

pic last tu kat alamanda! ;D

pic ala industan tu tak tahan!cun je!.. montokss!! ;p

LYaFRINA said...

owhhh.. jeles i.. pic mmg cun.. guna dslr kn.. ena guna model aper ni?? cun la..

ena.. xsyak lg.. muka ena mmg fotogenik n aweksss muda g2.. nmpk sebaya j dgn adik.. msti ena ni kecil molek orgnya.. nmpk muda sokmooo

LyNn HaMzAh said...

ena memang leh jadi model la...fotogenik...

Ena said...

fiza,

heheh... memg kami kat putrajaya je masa amik gambo tu.. kat tempat lain tak amik pun.. ehehe

montoks!! auww!! malu sendiri la pilok nengok gambo tu.. huh

Adlina Husaini said...

lenkali roger la ina..leh jumpa ^_^

Ena said...

LyaFarina,

a'a.. dslr.. Nikon jer.. tapi bile dah masuk ke photoscape gambor cam noise sikit la.. huhu..

memg ena kecik jekkk.. heheh

Ena said...

Lynn Hamzah,

Model? tak kott.. model katikkkk!! muahahhha.. fotogenik? mrmm... Thanks.. :)

Ena said...

Adlina Husaini,

owh.. heheh.. lupa nak amik no hp.. kalo tak leh la jumpa kan!.. :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Sweet lah Ena nih..
Nampak sebaya jer ngan Adik Ena tu..
Awet muda.. ;)

Nida said...

hahaha... memang gediksss.... tapi gedik-gedik pun comel..hahaha

aiDieNa said...

ehehehee.. sesekali mengediks per salahnyerrr... lenkali tayang bebanyak lagi pose industan tu.. ekekeke... :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah sakan kan..akak ku sorang nie berposing...comey nyer kak.....

Bai said...

hindustani!! :D

☆ lieya latif ☆ said...

bile mase lak ena turun putrjaya nie....pic kat alamanda tu mmg daku kenal sangat2 hahahaahah....

suke posing baring2 ala bollywood tu ena...ayu jek....

~aSHa~ said...

gediks depan somi pesalahnye...gambo cun la..

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah ala2 gaya model gitu...tantek2...mana anak2

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

hehehe...model kepok lekor ke mek na..jgn mare gurau2..:-D

cungla ibu beranak 2 ni..cam anak dare...*kembang kempisla tu idung..:-P*

tapi betul la..puji ikhlas ni..:-)

mamamiera said...

ko mmg comey n awet mude 4ever.. =)

kak ina kl said...

ala sekali sekala mengedek apa salahnya

LIP (^_^) said...

sama je awak ni ena before and after married kan..sweet je..

ita cutevirus said...

huhuhuhu ena...
seb baik takde tukar² baju... da sah² cam hindustan plak..

~Siti Hajar~ said...

xde la gediks gmbr2 tu, biasa la k.ena sesekali posing mauttt punya..hehehe...

comel la k.ena cikbom tserlah.. hehehe..

Mama Hanim said...

phewiittt.. meletoppss gitu..hehe..
posing baik punya kan ena..ada gaya tu..

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

gaya ala2 model gitu hihi..