Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Sunday, 27 June 2010

SeLaMaT HaRi ULanG TaHuN



Salam.. 

Arini sy terlupa nak publish n3 nie.. dah draf malam tadi tapi sungguh terlupa..


Mrmm.. arini adalah hari lahir Mak sy yg ke- 53 (muda lagi).. Alhamdulillah.. Moga mak sentiasa dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan sentiasa beroleh rahmat dariNYA.. 


Terima kasih atas segala pengorbanan yang telah dicurahkan pd anak mu ini.. Biarpun berjauhan, tidak akan pernah dilupakan dirimu. InsyaAllah..


NOTE: Walaupun dapat jumpa sekejap je minggu lepas, tapi tak apa la... terubat juga rindu di kalbu.. Sayanganya tak dapat nak amik gambar di sana sbb camera comel sy terlupa nak bawak dan Hp pulak dah low battery.. huhu.. memg sadis lah time tu..


8 Ulasan:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Selamat ulang tahun buat Mak Ena...
Moga panjang umur..sentiasa sihat & dimurahkan rezeki..!!

Nana said...

selamat hari jadi utk mak akak
semoga panajang umur & dikurniakan kesihatan yg baik

LYaFRINA said...

alhamdulillah..
kerana masih diberi kesempatan..
Selamat ulang tahun kelahiran buat emak ena.smoga terus dikurniakn kesihatan y baik2..

sHi Ma said...

selamat ulang tahun buat mak ena, moga diberkati oleh NYA... :)

Fieza79 said...

selamat ulangtahun bt mak ena...moga sll sihat hendaknya...

Mama Hanim said...

slmt u/tahun utk mak ena.. semoga terus sihat walafiat dan bergembira bersama keluarga..

baincardin said...

Mcm mana kalau binatang ada Facebook ??? :P

MAMASYAZA said...

selamat ulang tahun utk mak ena, semoga sentiasa sihat disamping keluarga tersayang