Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Wednesday, 30 June 2010

Sedikit Ucapan!!



(^_^)


Ucapan Ringkas:


'Selamat Hari Ulangtahun Kelahiran.. 
Semoga Di Panjangkan Usia 
Sentiasa Di murahkan Rezeki
Diberi Kesihatan Yg Baik Berpanjangan
Dirahmati & di Lindungi olehNya di Dunia & Akhirat"


Simple aje kan ucapan nie..
Rasa2ya untuk siapa ye!! hehehe
Mai kita tengok siapa yg punyerrr!! 

"
"
"
"
"
"
"
"
"
"

Happy Birthday to you Hubby
yg ke- tettttttttttttttttttttt!!
ehehehe.. ala.. kami sebaya je.. lalala






kami p makan kat sini tadi.. ala.. rasanya semua orang dah tahu tempat nie.. memg dah selalu pergi dah pun.. tapi disebabkan en. hubby ada urusan lain malam nie.. so, terjah je la mana yg sempat dan dekat.. Time nie pun pagi lagi.. baru je bukak pun.. kami 1st customer agaknye (agaknya la) sbb masa sampai memg dak sape2 lagi.. heheh.. Menu pun terhad sbb masih di awal pg katanya.. :D




NOTE: Sebenarnya kami bercuti hari nie.. So, siaran dari rumah la nie.. tu yg kenkonon bz.. ekekekke.. ;D




14 Ulasan:

chugie said...

kirim "selamat hari lahir" utk ur hubby ye ena..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

hepi besday utk suami ena..moga panjang umor murah rezeki..

dapnye kek..chocolate indulgence..my peberet!

~~*Lady Salwa*~~ said...

ha, ni sure bunga tu untuk En. Hubby sempena besday dia kan... hehe

Sodapnya kek... dah lama rasanya tak makan kek SR... hehe

Ain said...

selamat hari lahir untuk hubby ena....

pssst, hadiah dah beli belum ni....

hehehe.....nyebok jer kan mama sarah tue....

aiDieNa said...

Haa.. kan betul tekaan akak.. hihihi.. Selamat Hari Tue buat Ewan juga.. semoga bertambah kematangan dan kebijaksaannya.. menjadi suami dan bapa mithali.. ;)

LYaFRINA said...

hehehehhee..
ingatkan ahmad albabb y punyaaaa...

waa..coti2 malaysia.. tula hadiah tbaik ena..spend time with hubby..
kalo lya pon akn wk g2..kcuali ada keje pnting xdpt dielakkan...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Hepi B'day buat Hubby Ena..Moga pjng umur..murah rezeki..

Cuti khas sempena B'day erk.. :D

ita cutevirus said...

wow!! iwan da masuk era baru... ahahahahhaha... happy birthday iwan.. semoga dimurahkan rezeki...

ppssttt... sedap resepi rahsia tu...

QuEeN Of 2 Heroes said...

hepi besday utk hubby akak...semoga panjang umur murah rezeki... :)

Ieda Al-Habsyi said...

epy besday utk suami ena semoga bahagia selalu bersama ena dan anak2, aminnn :)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah hapie besday to suami akak..semoga bahagia dan sihat2 selalu...dah kasi bunga lum kak?? hehehehhe...wah hari nie cuti la nyek..orang pun nie kak ahad nie besday en shukri tue..huhuhuhuhu...

Fieza79 said...

wahh sonoknya celebrate bedua...
hepy besday to en hubby k..?

sLEEping BEauty said...

happy birthday to your hubby,ena !!!!

Atan Athen said...

hehehe.....bsok bday sy plak....sape la yg nk blanje mkn kan....happy bday utk suami kak ena