Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Tuesday, 1 June 2010

Penangan EL Semalam


salam..



Skrg dah pun lunch time.. huhu.. sangat bz arini hingga tak sempat nak jengah2 or jeling2 tenet pun.. huhu.. Gara2 EL semalam la nie.. terus pending sana sini.. :(



Psssttt!! Nak p cari apa2 yg boleh di makan dulu la.. sorry again! sbb still tak sempat nak blog walking..


Selamat Menjamu Selera.. 

(^_^)

11 Ulasan:

~~*Lady Salwa*~~ said...

tak pa akak, makan la dulu... tu lagi penting... kang kena gastrik kan susah... hehe

pas makan nak kena sambung kije lak ye...

Bai said...

takpe nanti blogging lagik!

LYaFRINA said...

TU DIAAAAA...
KEJE DAH MARI.. TAKE CARE!!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Sian..Takpe...siapkan dulu keja.. :)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

selamat menjamu selera akak..orang dah kenyang dah...hehehehe

ita cutevirus said...

bz betul member aku sorang ni... takpe.. pelan.. pelan..

☆ lieya latif ☆ said...

biase la tu ena...kalo semalamnye kite cuti, sure arini kite busy gile....takpe, siap kan keje dulu...kang dah settle leh jalan2 jenguk blog kawan2....

hajarus said...

akak ena, ape yang dapat dicari makan lunch tadi kak???

rATu kEBaYA said...

tak per lepas ni blogwalking ye

Ain said...

cian ena....

tak dapat jenguk kami takpe, tapi makan jangan lupa....

masuk angin perut tu nanti susah dibuatnya....

take your time k...

chugie said...

bz2 pun, still leh berblog ye ena..