Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Saturday, 5 June 2010

Nak Bebel Jap!!


Salam..


heheh.. tajuk n3 kemain lagi.. bebel sokmo!! heheheh.. Tapi tak tahu pun nak bebel pasal apa.. hua hua hua..


Sy mcm biasa juga la.. memg tak kemana2.. tapi tak tau la.. kalau en. hubby balik awal ok la.. sbb katanya arini sekejap jer.. boleh la ajak p memane.. maner la tu.. sy nie kadang cakap jer.. sudah jer terperuk juga di rumah sbb kemalasan nak keluar bila diberi peluang.. huhuh.. hampeh!


Arini sy rasa macam tak der mood jer.. maner la p mood tu.. mcm chipsmore jer.. kejap ada kejap tak de.. sendiri pun rasa bosan ngan mood yg on & off.. haihhh!!





9 Ulasan:

umialya said...

ena..
Bila agaknya kita dapat bercuti tanpa kena buat sebarang keje???? tak kisah le, keje umah ke, keje pej. le!!

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

aduhai
siannye meknaa

dok apelah..panggil doremon
mane tahu kot2 dia leh bagi pinjam brg2 dalam poket dia yg leh dtgkan mood mek na balik..hua huahua

Ena said...

umialya,

tu la pasalnya..
hehe..

kene tunggu du lam pantang kot.. leh la cuti2 dri sebarang keje kan! hehe

MAMASYAZA said...

akak kat umah angah ni, menu lunch ari ni, gulai ikan+bendi, ikan goreng n sambal belacan...fuhh terangkat habis....mood..???? ok ckit2 cuma rindu kat en. abah. ptg ni plan nak g ikea..jom. maklum la owang kpg..nak g ikea sethn sekali pun susah

Ena said...

Mamasyaza,

huhu.. memg syok bila ada sambal belacan.. teryus makan bertambah2.. hihi..

ena yg dok Kl nie pun setahun belum tentu sekali nak p.. hua hua hua,..

Izan Ishak said...

salam ena...
mood tak mari ye ena... tp tulah kalau penat kerja, hari cuti pun dah malas nak kuar rumah kan...

xpe2...nnti bawak anak2 pi jalan2 ke maybe mood ok sikit kot...

Ena said...

izan,

huhu..

tak jd la kot nak kuar.. sbb en. hubby baru je balik.. katanya dier ada job nga pengantin lain pulak petang nie.. tadi pg ngan pengantin lain..

so, kompem tak kemana2 la..hoho..

Nana said...

sama la kt umah gak ni..nk kuar pon en.somi baru balik keje sian..kasi dia rehat dulu

Ena said...

nana..

dah balik yeh.. hehehe