Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Monday, 28 June 2010

Monday.....



Salam..




Today is Monday right!!.. hehehhe.. macam budak sekolah tadika pulak ayat ni.. ekekeke.. So, perasaan arini ini sama seperti gambar di bawah!! huhuhu

Agaknye lepas nie buat jer la tajuk n3.. Sunday, Monday.. Tuesday.. bla bla.. bla.. hari2 wat tajuk cenggitu... boleh??? hoho..

 

http://www.free-photo-download.info/cartoon/garfield/garfield-01.jpg





Nyampah tol kan! Bila la agaknya bila datang kije ari Isnin dengan mood yg sangat teruja!! Ada la juga tapi sangat jarang okeyh!!.. Mrmmm.. bayangkan kalau tak de cuti langsung.. keje keje kejeeeee sepanjang hari!! apa jadi yeh!.. adakah mood akan ok ataupun bertambah parah? hehehhe.. Kompem parah kan!.. Kita bukan robot walaupun tugas isteri adalah sama je setiap hari walaupun di hari cuti.. bezanya mungkin sesekali boleh la skip bangun lewat sikit di hari cuti.. kalo tak sama je la kan!..




Ops!! bukan merungut ye kawan2.. saja je nak bebel. Maklum la... =D




NOTE: PC kat opis masih dalam wad (N3 Auto Publish).. tak tahu la bila nak sembuh.. virus banyak sangat agaknye.. hoho.. Tapi bukan masalah virus sebenarnya tapi mende lain.. Apa Ntahhh!! kui kui kui









7 Ulasan:

Mama Hanim said...

kami dtg keje hari isnin dgn penuh semangat...

kedah kan start keje ahad..xde la monday blues..kui3..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

monday jerk malas ..asal malas jerk monday kan..hehehehhe

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

cane dulu org kije 6hari semggu ek?sugguh tak dpt ku bygkan.. ahahaha

Izan Ishak said...

yelah ena..biasalah kan monday blues...kalau org lain ada yg xcuti langsung...camna tu?

QuEeN Of 2 Heroes said...

selamat hari isnin...hehe :p kalo keje xde cuti langsung jawabnya makin ramai la org masuk wad gila...stress... huhu

~~*Lady Salwa*~~ said...

Sal pun tak dak semangat nak datang kerja hari ni. Dok teringat kat si kecik tu je... huhu

LYaFRINA said...

moga cpt2 la jumpa vaksin y serasi...