Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Sunday, 13 June 2010

Masih Bersiarankah???


Heheheh..


Masih bersiaran kah? =D
Mrmm.. malam nie mata tak mau lelap pulak.. 
Agaknya sbb tadi mendobi guna handwash kot!!
Mata jadi segar bugar dah terkena air


PC ni pun dah off tadi
Tapi sy on kan semula bila mata masih tak boleh nak lelap
Anak2? dorang pun baru jer lena
En. Hubby? dah lama dibuai mimpi


Makanya.. tinggal sy sendirian bertemankan pc nie..
P umah kawan2 pun banyak yg sunyi sepi jerk
So? nak buat apa yeh?
Ini lah hasilnya.. 
Entri bowink lagikkkk!!


Ada sapa2 yg belum tidur?
Mai la sini.. hehehe..
Nampak nau la sy nie ntah apa2 kan!
Pd hal kije umah ada lg yg belum beres arini
Huhuhu..



10 Ulasan:

aiDieNa said...

Oiiitt.. tak tido lagiee??

Kita pegi lar kenduri tadi.. Ena maner?? Tak nampak pon.. hehehe

MAMASYAZA said...

akak pun tak tdo lagi ni, dah pukul 2.32 am, mata tak ngantuk laks, baru sudah lipat kain tadi, ngadap pc jap, buat n3 bila nak post ntah le

mamalieyna said...

time ni, ena dh tido kot ye..eina ni lak, tokleh nk tido..td siapkan kije opis..lmbt sket online..hehe..kalo idak leh la jemput mai umah...hehe..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Smlm Lily ngan Qis Awal tido...
Hubby jer yg berjaga nntn bola... ;)

mumyShaneQeisha said...

tidur akhir ye Ena..takpe BW jer lah..hehehe

Ena said...

aiDiena,

kak, wan dah wakil pd jam 10.00 pg sblm dier kuar rumah pg semalam.. ena tak dapat pergi sbb time tu tengah jemur kain.. lagipun, time tu makanan pun tak der lagi.. kalau nak harap pergi ngan anak2 tanpa wan kompem memg ena tak sanggup sbb budak2 tak behave.. huhu

Ena said...

Mamasyaza,

heheh.. ena past wat n3 tu ingat nak lipat kain gak.. tapi bile mask je bilik rasa sunyi semacam jekk.. penakut sebenarnya. huhu

Ena said...

Mamalieyna,

nampak gayenya mcm tu la eina.. time ena leave comment ena baru jer belajar kot.. tu pun jenuh pusing kanan dan kiri.. baca selawat akhirnya terlena juga.. heheh

Ena said...

Lily,

tido awai yeh!.. heheh.. syok gak tu.. bangun pg segar je mata..

Ena said...

MummyShane,
heheheh...