Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Friday, 25 June 2010

Malam Masih Muda!!



Hehehe..


Muda la sangat =P.. (refer tajuk n3)


Sy cuba utk ziarah umah kawan2 yg sudi ke umh sy nie.. :D 
Lately juga, bila malam banyak pulak benda2 yg nak diuruskan (aisey!! mcm org lain tak banyak kije.. hoho) seyes.. minggu nie setiap malam sy tido pukul 1 keatas dan bangun jam 5.00 pg... Ye! sy tahu masih ramai yg tido lambat dan bangun lebih awal dari sy.. hehehe.. sy jer lebih2 nak citer kat sini.. ngeeeeeeeeeee... Tapi tak sempat nak blog hopping.. huhu


Bile di opis pulak mati kutu rasanya tak dapat nak bukak tenet.. kalo dapat bukak tu mesti sbb sy dah menyinggah ke workstation kawan2.. tapi hari ni langsung tak de peluang nak blogwalking sbb line tak clear langsung.. nasib baik n3 arini dah ada dalam draf.. tinggal nak edit sikit and publish mcm n3 siang tadi..


Malam nie.. nak tido awal sikit la kalau blh .. tapi kain baju banyak pulak minta dilipatkan!..  esok, kalau jadi nak join reunion tapi tak tau la jadi ker tak tu.. harap2 jadi la.. teringin nak jumpa member lama.. camner la dorang tu semua kan!.. Kawan pergi mana esok??? heheh


Nie la en. pc yg buat semua kutu abis mati.. hehehhe.. yerla kije2 jadi slow sbb bila wat kije kat pc lain, semua nak kena buat balik.. sob sob sob..



10 Ulasan:

mamalieyna said...

hallu my frenz..mlm masih mudalah..ke dah tido ni..hehe..eina pun mlm ni cuba nak kadha' balik n3 kengkwn yg dh cam ketinggalan..bz je lately ni..tp lmbt pulak onlinenye..td tidokan si arif ngn si abah..hahaha.. =P..sambil2 basuh baju, leh la online jap..membasuh dh siap..ni nk concentrade layan blog ni..^_^

*esok eina pi soping brg dapur je, tak jln tmpt lain pun..
*reunion?..best tu..

~aSHa~ said...

tak bujang ar tido awal..ehehehe

ena...sha lg hantu tido...kalo tido lewat mesti bangung lewat..bangun kul 5 pagi tu kira bagus la ena tu...

bila la asha nak try bangun awal ni...

ada reunion apa?

Ena said...

Mamalieyna,

hehe.. lom tido lg la eina.. baru pas lipat kain baju.. yelah.. minggu lepas kan dah p jenajaln ke JB, memg bnyak la kain baju yg tak abis dilipat.. so, ni dah lega skit la.. sikit je.. sbb masih ada yg lain dok menanti kan!.. hehe

reunion kwn2 sekolah dulu2.. tau la ramai ker idok yg datang esok tu..

eina, moh ler kita jenjalan dari umah ke umah.. heheh

Ena said...

Asha,

terpaksa la asha bangun seawal tu.. kdg terlewat gak ke 5.30 sbb asyik dok snooze kan alarm.. heheh

reunion kawan masa belajar dulu.. heheh

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Smlm Lily tido awal gak..
Kepenatan..Mcm je lah lily keja kan..
Stiap ari wlupon x keja kena gak bgn awal pg..siapkan srpn utk en.hubby.. ;)

P reunion erk..Best nyer dpt jumpa kengkwn lama..

Sok kita pon duk umah jer.. ;)

rynas said...

saya selalu tido awal jg sebab bangun awal nak blogwalking kwn2 hehhehe.
hari ni kena kerjalah Ena huhuhu..apa nak buat esok baru bawa budak2 jalan2

ummikhayra said...

saya pun masa kat office mati kutu sebab tak boleh nak blogwalk langsung... sebabnya kene block bagai... tau cemana perasaan bila tak dapat nak blogwalk... :)

yunz_02 said...

kui kui kui. org bru pregnant hanya melayan mabuk kt rumah. hehehe.. :D

umialya said...

kui kui kui. org bru pregnant hanya melayan mabuk kt rumah. hehehe.. :D

eh, betul ke ena?? ke akak slh faham.. jika ye.. TAHNIAH

MAMASYAZA said...

sama la macam akak, plan sebelah mlm, esok pagi nak bgn awal, nak buatkan bfast utk anak2 tp hampeh, bgn lambat gak, bila bgn lambat tak sempat nak buat apa, umah pun berselerak kengkdg tu, kain baju lagila, kat ofis pun tak leh nak blogwalk, serverslow..hampehh