Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Thursday, 24 June 2010

Lompat Si Katak Lompat!!


Hehehe..


Mana ada katak kat lam nie.. hoho.. saje je la tu kan!.. mrmm.. nie last n3 pasal gambo2 masa follow adik p putrajaya aritu (alah.. macam tak pernah pergi pulak kan!.. hoho)


ye ye! sy tahu kowang dah bowink tahap menyampah kan kan kan!!! huhuhu.. tak pe la.. sob sob sob..



Nie sebenarnya tak plan pun nak amik gambo nie.. kebetulan jekk tau! tapi bile lensa camera mula di hala kan.. memasing pakat nak lompat.. hahha.. tu mcm tak ready jekk... yg pasti kat tetengah tu adik ipar yg memg bile kirg tgk gambo nie.. macam tak caya je dier leh lompat camtu.. kami sangat suka picture2 nie.. gaye nak bersilat pun adoooo.. hahhaha 


 
Note: masa nie baru pas solat Zohor kat Masjid tu (eh tak nampak pulak gambonye), baru nak p ke Kompleks C. Tapi si adik je la yg p dier p beli tender kat situ



 

13 Ulasan:

~Siti Hajar~ said...

hehehe..lucu pun ader sy tgk tp cantik la pic tu...

tinggi gak k.ena lompat, ya la kan, orgnyer ticik jer, tinggi la...hahaha

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tingginyer lompat..
Syioklah ada DSLR nih..
Dpt tgkp gbr cantik2 cam ni.. ;)..

chugie said...

amboi.. tingginye lompat

Ieda Al-Habsyi said...

mane satu ena tgh melompat? ehehe

LYaFRINA said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

i likeeeeeeeeeeeeeee it!!!!!!!!!!!!!

ena..nanti lya nk ambik pic lompat si katok lompat.. semata-mata utk join contest y jump2 tu.. ena..alang2 dah ada pic ni, blh la join.. manatau kot2 ada rezeki.. ena p la tgk kat sidebar blog contest tu.. contest jump aper kebenda x ingt dh...

ena..join tau.

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

hahahaha mak ai! tggi tol lmpat! kalo I fail la lompat! dulu lompat pagar, lompat tggi suma redah je sbb angkat badan tak naik..huhu

dtg putrajaya tak cakap! huhu

ita cutevirus said...

ffuuuyooo!! tinggi tu... best.. best... ita tak lh lompat.. kang sume bergegar.. ahahahha..

MAMASYAZA said...

suka melompat rupanya, cantik gambar ni

White Girl said...

Serious gambar ni cantik !

Mama Hanim said...

picca yg cantik la ena..

rynas said...

ayo..bkn selalu dpt gambo gini tau. meriah n cantik sangat

hajarus said...

amboi bestnyer pic tgh lompat camni... nampak hepy sangat ;d

~~*Lady Salwa*~~ said...

Lompat jangan tak lompat...

Owh, datang putrajaya tak bagitau pun ek... Ni nak merajuk nih... hehe