Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Monday, 28 June 2010

Jom Makan Sama2!!



Haaaa.. tengahari nie.. dah tau ke nak makan kat ner? lunch katner? heheh.. Mai la sini.. kita jamu makan mata sesama.. Banyak nau lauk nie.. sedap gak ni.. lauk kg.. ada ulam2an.. auwww!! memg bertambah kalau makan kat umah.. tapi disebabkan makan pun di meja VVIP.. harus la di tahan nafsu makan tu.. huhuhuhu.. 


owh!! tangan siapakah itu? haipppp!! lom baca doa lagi la... hehehe



NOTE: Nie juga n3 basi, ari jumaat lepas daaaa.. ada meeting bos2 besau jekkk!! So, apsal owang kecik makan jugak?.. rezeki jgn ditolak... muahahhaha.. Time nie makan pas balik dari jalan2 cuci hand beg kat Jalan TAR.. itu jer la yg murah2 kan!.. sy kan owang kecik.. jadi sopin pun kat tempat kecik2 gak la.. hohoho.. apa kena mengena ngan n3 ni.. kui kui kui



13 Ulasan:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

akak sedapnya ikan sambal tue..huhuhuhuh nangesh.. :((

chugie said...

mak ai.. macam2 ade. Buat saya yg lapar dan tak de mood ni jadi terliur je tau!

~Miss Sukasih~ said...

ish3...sedap nyer...

Ena said...

Purplelicious,

memg sedap tau ikan cili tu.. dan sememangnya semaunay sedap ponnggg.. menu utk bos2 harus la sedap2..

Ena said...

chugie,


ena pun ngah lapor gak nie.. huhu

Ena said...

Miss Kasih,

Memg sedap.. :)

SyidaMislan said...

hamboi!byknye makanan....er..tangan ena ke tu?hehehe

Ena said...

syidamislan,

tangan tu? tak laa.. tangan my colleaque.. heheh.. besau nau pulak kalau tu angan ena.. hehehe

Miss Rouge said...

ohhh sedapnyaaaaa. ada ulam lagi tuu.

Fieza79 said...

sedap..sedapp...mkn meja vvip harus beradab kan..tgah nafsu mkn bergelora pon tahan aje kan...?

umialya said...

Ish ena ni.. kalau bab makan, laju je ke depan. hehehe

LYaFRINA said...

TANGAN SIAPA KAH ITEWW??
KELIHATAN BLINGG..BLINGGG...
HEHEHEHEHE

Nana said...

SAYA PON ORG KECIK GAK HEHEH
SUKA JUGA BILA BOZ2 MEETING KITA PON BOLE MAKAN HAHAHA