Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Wednesday, 23 June 2010

Jom Gosok Gigi


Salam....


heheh.. macam tak der tajuk jer kan nak buat!! huhu.. lantak la.. ngeeeeeeeee..


Arini.. mcm semalam juga la.. bersiaran dari workstation my collegues.. hehe.. sementara pg nie dier ada urusan kat luar.. harus la sy manfaat sebaiknyer.. (makluma la pc masih dalam wad.. tak tahu la bila leh kuorr nyer) wat kijer opis sambil menyambil la kan!.. ahaks!! tapi mood nak ber new n3 baru mari nie.. huhu.. gara2 misi malam tadi berjaya dilakukan sehingga jam 1.30am jer.. itu pun sy ngan en. hubby hampir surrender.. tapi akhirnya siap juga..


Saje jer kan ena nie.. citer sipi sipi jekkk!! ahahahhaaaahahhah.. Alahai.. bukan misi apa pun.. misi mengemas umah lorrrrrrrrr.. dah lamer kami tak wat sesame.. sbb selalunya wat mana yg patut jer.. last kami buat masa umah baru siap renovation last year.. pstu tak dak dahhhhhh..


Memandangkan malam tadi adalah operasi besar2an.. so, puas hati juga la.. tapi kan.. kan.. kan... ada sambungan laa sbb masih ada lg mende yg belum di usik sbb memg belum bolh di usik lagi  selagi projek lg satu tu belum dilaksanakan!.. hohoho.. apa lagi la tu kan.. alaaa.. projek utk rumah sendiri jekkk..


Memandangkan pg nie mata macam n3 NIE, so harus lah gigih kan mata & happy macam kat bawah nie.. sbb bile tgk gambo tu.. mesti tersengih2 dah mater pun jadi segar bugar.. hehehhe.. itu sy la.. tak tau la kalo kawan2 tgk tak der mende kan!.. =D



 


See!!, si cat ni pun pandai gosok gigi.. Ada ker sapa2 lom gosok gigi lagi nie.. muahahhaha.. mungkin ada la kot yg belum bangun tido lagi agaknyer.... hehehe


"Bangun pagi Gosok Gigi"
Lirik seterusnya.. sila sambung sendiri.. muahahahah..






21 Ulasan:

IdzaLia said...

tomey le kucing tu berus gigi dia.. hehe

Ain said...

mesti putih besih gigi cat ni kan....

pandai dia gosok gigi sendiri....

Ieda Al-Habsyi said...

comeyy nyer kucing gebu, gg pon mesti putih :)

Bai said...

tomey nak gigit sikit boleh?

Bai said...

tomey nak gigit sikit boleh?

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Owh..misi itu rupanyer misi mengemas umah yer..hehehe..
Rajinnyer..mlm2 kemas umah..napa x tunggu ujung minggu?? e'eh..memandai je lah lily ni.. :D

Alolo..comeinyer Kucing tu..pandai dia berus GG.. ;)

QuEeN Of 2 Heroes said...

haha...tiut la meow tuh gosok gigi...kena tunjuk kat darwish nih... n say "see..meow pun dah gosok gigi tau..."dak kecik ni susah sgt nak bg ibu gosok gigi dia...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hahaahahahahaha kalau sapa2 yang orang nie malas nak gosok gigi bikin malu jerk dekat kucing cute mute tue...heheheheh

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

ahahahha igtkan pic akak gosok gigi.. keh3x

LYaFRINA said...

kucing sapoo ler tu...
kecik2 lu selalu gk gosok gg kucing lya.. hehehehehee

ita cutevirus said...

pandai kucing ni...

mamalieyna said...

alahai..ingat sama n3 nye..eina wat n3 psl ayep gosok gigi..haha..last ayat tu sama lah, cuma eina letak ayat mula.. =P

*waaaaah operasi kt umah best nih, pasti sesuatu yg menarikss...^_^

~Siti Hajar~ said...

ayoo bikin suspen jerk..

alahai kucing sape tuh, dpt kat anak2 sy ni, hbs la kucing tu..haha

☆ lieya latif ☆ said...

comey gile kucing nie....pandai tul gosok gigi hik hik hik...

LIP (^_^) said...

penting gosok gigi nih!!!

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

mak ai...kucing yang gosok gigi...mesti cantik gigi kucing ni

aiDieNa said...

Spring cleaning gropernyer.. ingat ke buat party jugak.. berbungkus² sampah kat depan.. terkujat akak.. hehehe.. bilik belakang tu banjir lagi ker??

Mama Hanim said...

alahai..igt ada picca ena gosok gigi tadi..kui3..

Fieza79 said...

kucing pon pndai gogok gg...manusia cm na da ke yg malass..?

harus tunjuk pic ni kat anak2 fieza yg harus dipaksa utk gosok gg..hehee!

baincardin said...

Lama dah Bain x buat eksperimen HDR. Jom layan HDR! ^_^

~aSHa~ said...

cuci muka, dan mandi...

owh misi ena berjaya nampaknye...aku? bila lagi?