Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Thursday, 3 June 2010

Jemu???



Pernah tak rasa mcm sangat jemu dengan keje2 opis? keje2 harian? mrmm.. arini sy sangat rasa jemu.. sbb sy asyik kene cover keje org saja.. Pernah tak rasa cover keje org? Pastu time tu pulak, mcm2 hal yg jadi.. mrmmm..


Malangnya.. Malang ker?? hoho.. tak der sesiapa pun yg tolong cover keje sy masa sy EL hari isnin yg lepas. Geram pun ada.. elok je atas meja tak berusik. Haihhhh!!


Skrg sy kene cover 3 org punyer keje dalam 1 masa.. sy terkejar2 sana sini.. dengan call masuk tanya itu dan ini.. minta itu dan ini.. Mula2 sy memg ok.. tapi bila dah jadi mcm ni (mereka tak cover balik bila sy tak de).. sy rasa malas je nak buat keje2 dorg.. tapi kalau sy tak buat.. kompem nama sy naik! Huhhhh!! tak aci betul!!! ngelatttttttttttttttttt!!


NOTE: Sy tengah geram nie.. so, cecepat buat n3 nie.. kasi kurang sikit stress


17 Ulasan:

zue @ annaleeya said...

sabo ena.. jgn mrh2 tau!!!

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

klu orang jadi akak pun...maw dah bertukar jadi incredible hulk dah...ngamuk...ooohh keja orang kita kena buat..keja kita..xda sapa pun nak tolong...INI TIDAK ADIL *dalam nada cita p.ramlee* sian akak..sabar k..

Mamamya said...

alahai knp blh jadi mcm tue....? keje kena la tlh menolong kan... sabor yer ena...

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

hehehe..sabar kak sabar.. jom minum kopi ngan pisang greng dulu :)

mrs.ecam said...

klu slow talk ngan bos pe jadik??? x bek tau klu kt stress2 sngt ngan kje ni...kang nk ngamok jek..bek diskus2 ngan bos mne tau bos bleh tlg arrange ke camne kn...heeeee pis

chugie said...

alahai.. bab kene cover keje orang ni lah yang malaeh kn?? org plak x reti nk cover keje kite.. heheheh..

sabar ye ena..

ni dh post entry lepas geram, sure kurang skit stress kn?

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Huhuhu..Mmg x aci lah klu cam tuh..
Tp..Sabar yer Ena.. :)

☆ lieya latif ☆ said...

rileks ena...bwak bersabar key

umialya said...

sabar ena..

Izan Ishak said...

ena...ini mmg tak aci namanya. kita kena buat keje org, org xde pun nak cover keje kita..

*apa2 pun dapat tulis n3 rasa lega sikit kn! sabar ye ena...~

ita cutevirus said...

cenggitu la adat dunia... so far ita tak penah kena sebabnyer memasing ade keje sendrik... & org laen tak boleh buatkan keje kite... tp, hubby ita slalu gak kene,... sian die..

Nana said...

memang teramat2 jemu ngan keje kt office samapai arini buat keje salah...hahahah

Kaseh NazLieza said...

ea..saya jg pernah merasa jemu...bored n tension sgt...uhuuu

kakpah said...

biasalah maca tu. asek nak kena tolong orang je. tapi orang taknak pun tolong kita. mestilah makan hati kan..

sekamar rindu said...

salam...

saya tak pernah rasa jemu dalam mendidik anak bangsa saya...

~aSHa~ said...

sy plak tensen kalo org tak leh tanggung keje kawan dia..

sbb?

dalm 2 hari kebelakangan ni...sorang PAR ni tak dpt pg pej pos spt biasa...amik surat, anta surat ke meja sy...sbb dia kena handle satu program....yg geram nye..takde ke org amik alih tugas dia...bantu membantu kan bagus..dan tergendala surat2 harian..

eh ter emo plak kat sini..

bagus tugas ena tu..membantu kawan..harap kawan ena tu dpt membantu plak...susah la kalo tak leh bantu membantu

rynas said...

mmg paling tak suka kalau kena buat kerja orang. rasa nak sekeh-sekeh jer paler org tuh