Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Tuesday, 22 June 2010

Ikan Bakar Yg Buat Kami Terbakar


Salam...


Kawan2 semua tengah lunch ker? Sy nak jamu kawan2 ngan menu2 kat bawah nie la.. heheh.. Jamu mata ajer la yer!! Jangan mara.. menu2 nie semua adalah makan2 sempena Hari Bapa (malam ahad) in advance gitu.. ekekeke.. Kami makan di JB time nie.. yerla kan ada kat saner.. Lupa pulak apa nama tempat tu..


 
Ikan Pari Bakar..



Ikan Cencaru.. pun cencaru laaaa.. hoho


Siakap.. En. hubby yg makan ngan adik lelaki sy jer nie.. sy cumer rasa secubit jekk.. tak pe la kasi can.. heheh




Ada lagi menu2 lain.. tapi tak amik sbb tuan puteri dan tuan putera buat perangai pulak.. so, hanya menu nie aje smpat snap.. huhu



Yg paling tak best nye adalah, services yg sangat teruk bg kitorg la.. sbb nya tengok jer la ikan2 tu di telak lam paper yg wat bungkus nasi tu jekkk, pada hal kami makan kat situ.. tak kasi pinggan langsung. Ntahhh apa2 la.. Tisu pun kena beli gakkk.. adeihhhh!!



Mulanya kami nak makan kat Sri Nibong (yer ker camnie ejanya yeh?) tapi dah lewat dah time tu agak jauh dari rumah adik nak ke sana, pastu kami ada lagi agenda lain lagi.. tu yg main terjah jerkkk.. adik pun tak pernah makan kat situ tapi bila tgk ramai org so, kami terjah jer la.. nasib baik sedap.. kalo tak maunyer kami @#$%#^&#)(*&*) kat dorang tu..





20 Ulasan:

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

mcm sedih je nk mkn tgk ltk ikan atas tu jerk! teruknya.. igt bg kucing mkn ke.. kita pon bg mkn kucing ltk atas alas ape benda tk pkai.. huhu

aiDieNa said...

Miskin sangat ker kedai tu.. sampai tak der pinggan... lenkali sound kat tuan punya kedai.. "lenkali cik letak notis kat depan kedai.. sila bawa pinggan sendiri.." hehehe

Fieza79 said...

la sal teruk sgt servis tmpt tu..tp sumer tu sdp tak...haissh lau sedap rugi tol wt servis cm tu next time owg mls dtg...

maybe dorang nk save pinggan takyah basoh kot...! hehee

LYaFRINA said...

ruginya kalo dh menu best2 tapi servis x best. last2 pelanggan akan lari gak.. ermm y pasti menu tu nmpak best la..

ita cutevirus said...

huhuhhu... pari bakar... sedapnyer...

rATu kEBaYA said...

laaa.. ada pulak lapik dengan paper je ikan2 tu.. erm.. mcm nak bagi apa je makan..

mamalieyna said...

uisssh mmg tak sesuai..letak lauk beralaskan kertas cenggitu..sedih pulak nengoknye..kalo mkn kt umah pun, bila beridang, kita letak je dlm pinggn, kertas buang kan..alahaiii..kalo eina mls nk g dh kedai camtu!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Ish..ish..napa lah x bg pinggan..letak kat paper jer??Maybe dh kehabisan pinggan koz pelanggan diorg ramai..
Rugilah..menu sedap Tp servie plak buruk..kompom len kali org yg 1st time dtg tmpt tu x nk dtg lg buat kali kedua..

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

ikan nampak sedap...tapi servis KO...camne nak tarik pelnggan datang mai singgah selalu ni

hajarus said...

wow ikan bakar sedapnyerrrrrr...

chugie said...

ish, teruk jugak kan na.. x kan lah x kasi pinggan?? mak ai.. bajet betul lah!

selamat sedap kan?

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ish2 bleh plak men lapik nan paper jerk kan..dah macam kita bakar sendiri masa pegi berkelah kat air terjun jerk...teruk btoi..tisu pun kena beli jugak..ish2...memang nak cepat kaya la tokei kedai tue...walaupun sedap service pun kena la mantap kan..baru la orang nak datang lagi...tapi mujur jugak la sedapkan kak..klu xsedap bertambah2 hangen...

Adlina Husaini said...

la teruk sungguh kedai tu..agak2 le letak dalam kertas je
ish ish ish
kalau tak nk basuh, buh la dalam pinggan kertas,beradap sikit.

Ain said...

kalau gini servisnya, sekali jer la orang datang kan....

lama2 mau tutup kedai gara2 nak jimat punya pasal...

~~*Lady Salwa*~~ said...

herm, tak patut tul wat camtu kat pelanggan ye... Apa la sangat bagi tisu kat pelanggan, ni kena beli...

Setakt ni tak pernah la lagi jumpa restoran makan macam tu...

☆ lieya latif ☆ said...

fuh!!! mengancam laa ena tgk ikan2 tu...terus rase lapo lieya hah...

depa mls nak boh dlm pinggan sebab mls nak basuh kot heheeheh

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

dapnye

sy pon pantang if mkn kat kedai yg servis ntah apo2..haihh

tisu kene beli? 1st time dengar..huhu

White Girl said...

Teruk gila service !

Bai said...

sri nibong sedappp...

Kaseh NazLieza said...

aduhai..terliur2 dah ni kak..