Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Monday, 21 June 2010

Huarrrgggghhhh!!!



hehehhe..


tajuk tu refer pada gaye ngantuk ye kawan2.. hoho


Lagi 1/2 jam nak balik, baru sy nak update.. huhu.. exceli banyak kije kena dulukan arini.. tapi tadi sempat juga jengah2 umah kawan2.. mana2 yg tak sempat tu jangan kecik ati ye..



Yg buat tak syoknyerr tu... dalam dok wat kije tu.. mate tetap cam 
 http://amngospel.files.wordpress.com/2009/12/garfield.gif

SO sleepy.. tapi jari tu tetap tunjuk cenggitu sbb kije2 tetap jalan walaupun tulisan2 kejap naik kejap turun.. kejap tegak kejap senget.. muahhahahaa




http://i22.photobucket.com/albums/b336/TiNkEr16/garfield-coffee.jpg



Dah pun minum kopi macam nie.. tapi tetap mengantukkkkkkkkkk!! uwaaaaaaaaaaa... seyes.. memg haru biru...



Tapi tak per.. sbb jap g dah nak balik... Nak balik tidur la... tapi???? kije umah pun banyak yg belum siap.. huhuhu.. otomen kosmo, tolonggggggggg!!



Bantal Oh Bantal!! 




20 Ulasan:

~~*Lady Salwa*~~ said...

Akak,

sama la kita hari ni. Sal letih + boring tahap gaban... tak dak mood nak buat kerja...

Nak minum2 or makan tak leh lak sebab puasa... sabo je la... hehe

kang alik pun x leh tido, nak kena masak utk berbuka. Aci tak kalau ajak hubby makan kat luar je... hehe (kes malas nak masak... ^_^)

ita cutevirus said...

ita pon nak acrik bantal balik umah ni...
hhhuuuaaarrrggghhh..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Balik ni terus carik bantal yer..
hehehe.. ;)

Lelaki Ini said...

wah..
besh2!

mrs.ecam said...

ok la tu dr org x dek koje lsngung...huhuiii rs cam alahai x bestnyer g koje tp xdek koje....cane tu

~Siti Hajar~ said...

kjp lg sy htr otomen kosmos p umah akak...

huwaaa...sy pun ngantuk, tp apakan daya kn jalankan kije jgk..huhu

Whoopz said...

Gwa pun ngant0k.. Bola! Bola! Bola!

umialya said...

ngantuk ye ena.. udah tido lum????

chugie said...

terlebih tengok bola ke semalam ena?

mamalieyna said...

eina pun sleepy gk ari ni..tapi sbb kije byk...sedar2 dh kul 5, best tul! ^_^

tu la org pompuan ni kan, katanya balik boleh rest kt umah, padahal kt umah lg byk kije menanti, seb baik ari ni posa, leh excuse, takyah msk, beli siap je..hehe..kurang sket beban kije =P

hajarus said...

kiutnyer garfield tu... sker ;d

~asha~ said...

best nye dpt tido mcm zaman bujang kan...

~asha~ said...

ena..lupa nak cite...ni blog terengganu asha..

http://terengganimpianku.blogspot.com

MAMASYAZA said...

akak time balik keje, memang saat yg paling tak beshhh, kena drive lebih kurang 40 minit baru sampai umah, ngantuk...sudah semestinya, kengkdg tgh drive pun boleh terlelap..risau sgt

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

keje kat umah tetap menanti kan mek na
kate org...keje sebagai ibu bekerja ni mmg takkan putus
adeeee je keje nak buat..
haihh

Dilla Ady said...

sori ena..lambat lak tinggal komen tuk entri nih...rasenye ari nih musti da cergas dan bertenaga kan..

LYaFRINA said...

HARI NI..LYA NGANTUKKK!!

Redbloodsnow said...

take a nap kejap ler kak. pi tido dlm toilet kejap...hehe. pssttt zie selalu buat gitu taw. if terlanjak tido...mahunya colleagues ingat zie berak batu kot...wakakakaka

:P

aiDieNa said...

Ngantuk.. tido sajerrr... tido itu indah.. hahahah.. kalau tak der mimpi ngeri larr.. hehehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

sama la kak..semalam memang hari yang sangat2 sleepy...maybe sebab keadaan cuaca pun suram2 jerk...huhuhuhu