Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Saturday, 12 June 2010

Go Go Green Cutest Baby Contest By Mama_Aqish


Salam.. 

Sy baru ada peluang nak join contest anjuran Mama_aqish nie..

http://2.bp.blogspot.com/_k4rPYbO57aM/S_Hf10R_rvI/AAAAAAAAFUM/wp10cVyQKOk/s1600/1banner.jpg
Cute kan aqish nie :)


Thanks kepada para penaja dan sy telah pun follow mereka mengikut syarat yg telah ditetapkan iaitu manjakusayang collection.

Ceritakan sedikit ape kenapa anda menjadi Follower & suka terjah Blog Mama_Aqish & sejak biler anda kenali Blog Mama_Aqish ni??


Sy jumpa blog mama_aqish ni masa jenjalan dari rumah ke rumah.. kalau tak silap dari blog Mamalieya aka mama ayep. Kawan sekerja juga dengan mama_aqish. Sangat tertarik membaca blognya sbb ada banyak tutorial yg sy boleh pelajari, banyak contest dari blog contestnya walaupun sy selalu terlepas. Banyak info tentang sale untuk kaum hawa yg kebanyakkan nya suka sangat shopping terutamanya keperluan anak2. Selain tu ada juga di selitk2kan cerita gosip artis yg boleh dijadikan teladan sbb mcm sy ni kadang2 terlepas untuk membaca paper. Paling suka tengok aksi si aqish yang comel tu.. hihihi.. Yang pasti anje seorang yg ramah dan rajin untuk membalas balik kunjungan. Makanya tak rugi kalau jadi follower blog anje tu.. (^_^).. Sy selalu rasa nak klik setiap kali ada entry baru taoi selalu juga jadi silent readers..hoho sbb kesuntukan masa tapi banyak juga yg sy terlepas sbb kesuntukan masa untuk blogging (masa jugak yg dipersalahkan!.. hohoh)


(^_^) 
Jom kita tengok gambar apa yg sy pertaruhkan! eheheh...macam beria2 la sangat tu..   jenuh nak cari foto dengan baju green color sbb dorang memg sangat kurang dengan color tu.. huhu.. Ini pun baju tidur sebenarnya. Gambar ni pun jenuh sy godek.. last year punyer daaa... Boleh la janji memenuhi syarat ye tak? hehehe.. 

 Nama: Ammar Irfan
Umur: 1 tahun 11 bulan
Tarikh lahir: 07 Julai 2008


NOTE: Jadi la.. Hijau juga tu kan!.. ahaks!!




7 Ulasan:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Good Luck Ena..
Comelnyer Irfan..!

Lily pon nk join gak tp tu lah..baju Qis warna ijau non ada..hukhuk.. ;)

Ena said...

lily,
ena pun baru jumpa tu pun last year punyer gambo.. kalo tak tak dapat juga nak join nie..

LYaFRINA said...

GUD LUCK ENA...
COMEL SGT2 SI ADIK NI..
ENA, KALO NAK JOIN CONTEST LAGI.. ADA BANYAK LAGI..BLH LA K BLOG CONTEST LYA--->
http://fasyafrina.blogspot.com/

Ena said...

Lya,

Thanks..
nanti ena p jengah yeh!.. :)

mama zharfan said...

me singgah tgk pic..good luck!

kakyong said...

gud luck..

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

ok lulus contest lagik satu tak mau join ker???anda adalah blogger tegar blog I