Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Wednesday, 30 June 2010

FROZEN!!!



Memandangkan arini amik cuti khas demi en. hubby.. ekekkeke.. dan disebabkan sekian lama tak p tengok wayang.. gigih la arini p tengok.. hehehe.. Tapi dalam paler nie memg tak tau pun nak tengok citer apa lagi.. Memula tu rasa nak tgk citer kelakar jer!.. sekali tak dakkk la pulak.. pastu try la tanye pasal Lagenda Budak Setan tu kan!.. tayangan nya lambat lagi kul 7.30 baru start.. huh!! lama tu nak nunggu.. 


So, kami decide nak tengok citer kat bwah nie:



Frozen Movie Image


FROZEN


Huhh!!.. berpeluh kitrg tgk citer nie walaupun kat dalam tu sejuk.. Horror movie!!  nak terjerit jekk rasanya (lam hati jekk sebenarnya).. nasib baik la tak ramai org.. kalo tak mesti kena baling botol agaknye.. hehhe.. tapi idok ler sampai mengganggu pun (saje je nak gambar kan perasaan masa tgk citer tu) Nasib baik gak hubby besor leh la nyorok di sebalik lengan dier.. huhu


Kalo nak tahu kan, kami hampir tak nak teruskan tgk citer tu sbb takut tak leh terima apa yg bakal berlaku pd mereka bertiga tu.. Eh apa dah ye nama (samaran) pelakon tu? ekekeke..lupa sudah.. tapi nama betulnya Kevin Zegers,Shawn Ashmore dan Emma Bell. Tapi di sebabkan bukan selalu nak tengok, gigih jugak la bukak mata sipi sipi jekk.. akhirnya abis juga tengok.. huhu


Frozen
Nie la pelakon nya


Mungkin bagi yg rasa citer nie tak la menakutkan tu.. tak la kot.. tapi bg penakut cam kitorg nie.. huhu.. siyes.. tak mau dah tengok walaupun bg free.. sbb sampai skrg nie dok terbayang2 lagi camner hero2 tu kena ngap ngan Kotoye. Nampak mcm real je citer nie..Bg yg suka citer horror camnie.. p la tengok!!


K la.. tutup citer tu.. huhu..






15 Ulasan:

Amir Izzat said...

salam,
wah! tengok wayang..hurm..Frozen? lom dengar lagi tajuknya..baru dengar nie..hehe

hish..takot ka? huhu..kena kuat iman nie..hehe... ha,nak cari dvd dia la lepas nie..kih3

Ena said...

Amir Izzat,

Thanks sudi singgah sini.. :)

Baru lagi la citer nie kot!.. memg takut!! huhu..

Amir Izzat said...

salam,
wah! tengok wayang..hurm..Frozen? lom dengar lagi tajuknya..baru dengar nie..hehe

hish..takot ka? huhu..kena kuat iman nie..hehe... ha,nak cari dvd dia la lepas nie..kih3

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Wah..p tgk wayang yer..
Ktorg ni pon sejak dh ada Qis lum pernah lg pijak panggung wayang..hukhuk..

Mcm best jer citer ni..Lily mmg suke tgk citer2 cam ni..jerit2..sampi hubby marah..hehehe.. ;)

Ena said...

Lily,

Heheh.. tu la.. sbb tak selalu tu yg amik peluang p tengok arini.. asyik tgk orng je p kan!.. heheh

memg takut la bagi ena.. psstt!! asben ena pun sama2 gak penakut.. ngeri!!

Kalo lily suka kena tengok kompem terjerit2.. huhu

Izan Ishak said...

hi ena..
pi tgk wayang ye? kalau a
kami pi tgk pun sure terjerit2 jugak agaknya~
**mengidam nak tgk wayang berdua dgn en hubby tp entah bila~

ita cutevirus said...

ena,
ita tgk iklan kat tv pon da seram.. inikan pulak tgk wayang.. eeee...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

lor..awatla tgk cite seram time nak beromatika sambut besday hubby mek na? kan dah fobia tgk wayang..ngeh ehehhehe

~aSHa~ said...

eh mcm syok je..ni mcm sambungan cite apa tu..ala lupa plak...

tapi kes bunuh2 la ye....gitu ke?

rATu kEBaYA said...

wow.. dating tgk wayang bestnyer.. dah lama tak pi tgk wayang

Dilla Ady said...

dilla suke tgk wayang...tp ade anak kecik nih tak leh la susah...kena tunggu besau sket baru leh ajak skali..huhuh..

dilla suke la citer2 camni...yg cam nk tercekik jek bile tgk citernye kan...hihihi...suke la citer camni...

LYaFRINA said...

AHHAIIIIII...
KONON2 TUTUP MATA..TP INTAI2 GAK..
HEHEHEHE..LYA SUKA TGK CITE SERAM2 GINI... LG XCITED.. TP KALO BAB TKEJUT TU.. XLEH NK KATA APA R..

**ENA.TAHNIAH TERSENARAI DLM TOP 8 GO GO GREEN....
LYA DAH VOTE ENA
=
=
= VOTE 05

nieda said...

bestnya tgk movies..jeles tau.ishk ishk..hehe gurau ye

Fieza79 said...

ehh rasa cam nak p tgk la Ena...
cam best je...tp sebenanya penakot cam Ena gak...

♥MAMA♥ said...

salam pkenalan..dtg jln2 sini..jom join contest dr mama,dh nk tutup dh ni ;-) thanx sbb sudi vote for sara ;-)

http://myprecious07.blogspot.com/2010/06/cutest-baby-in-purple-by-mama.html