Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Wednesday, 9 June 2010

Farish 1st Giveaway ...jom!!!!!!!!!

Salam 

Apa la mimpi ni kan.. bila datang mood nak ber GA nie.. berderet la sy join!!. bile mood tu hilang.. huhhh!! dok peram lam draf.. sudahnya expired! huhu.. So, sementara mood tengah baik (malam tadi) nie.. harus la manfaat kan nya.. yer tak kawan2.. (^_^)



GA nie juga baru pertama kali oleh kak  AISHAMAYA nie. Bg sesiapa yg rasa2 nak melancong ke Melaka tu.. boleh la join kan!.. Maner  tahu.. rezeki ker kan!.. =D


Sy pun dah lama sanat tak p Melaka tu.. huhu.. rindu sangat nak ke sana.. Dulu ada la dalam 3 tahun dok sana masa belajar. So, tentu la rindu kan!.. dah teringin sangat nak melawat tempat2 menarik kat sana. Melaka pun dah  banyak berubah skrg nie.. dan teringinnya nak pekena ikan bakar..adeihhhh!!



Ni baucer yang disediakan oleh kak Afisyamaya tau.. Best kan! (^_^)


Tarikh Tutup penyertaan adalah 26.06 2010

Jom la join kawan2.. Untung leh jumpa kat Melaka pulak.. ehehehe..
Mai klik kat SINI


NOTE: AUTO PUBLISH

5 Ulasan:

☆ lieya latif ☆ said...

good luck ena...mane tau ade rezeki dpt gi melaka...boleh pekena ikan bakar yg lazat lagi yummy tuh!~~

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

next week nak g melaka jugak..hehehhe akak klu menang nanti jangan lupa bawak orang sekali taw.. :P

mamalieyna said...

good luck ena! mana tau ada rezeki kan..^_^

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Good Luck Ena..!
Best hadiahnyer tuh..
Mana tau ada rezeki.. ;)

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)