Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Wednesday, 9 June 2010

DOWN!!



Pg ni, sy rasa sangat down!.. 
Sangat tidak suka bila waktu pagi 
Dah spoil kan mood
Nak buat kerja pun tak seronok dah
Fikiran pun tak tenteram
Terus rasa malas nak buat apa2
Rasa Nak EL pun ada.
TAPI?????????????
Tak boleh Kan!!


Mencik Sungguh Dengan Situasi Macam Nie!!!



21 Ulasan:

Sidratul Muntaha said...

salam
betul ler kak
mmg sgt2 tensen klu tgh down.
nak2 klu keje tgh bersusun nak bg siap.
tpi mmg ade masa2 dlm minggu2 or bulan2 tertentu kita jadi camtu.
ke nak dtg bendera jepun,tu yg jdi lagu tu?!!

sori lama tak menyinggah.

Mama Hanim said...

nape tu dear? be cool ok, relaks2.. jgn tensen2 ye..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Napa Ena?? Sabar yer..Cool..!! ;)

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

napa k.ena?? SABARRRRRR ye! :) jom makan. baru nk mkn ni.hehe

Echa said...

sabar la ena.. pagi ni saya pun rasa camtu jugak.. tak nak buat apa pun pagi ni.. ati sakit je

mamalieyna said...

aloor napa ena, selalu ceria je..huhu..camno eh, EL tokleh..releks2 jap..tenangkan fikiran..huhu..

~~*Lady Salwa*~~ said...

Kenapa akak. Pagi2 dah down nih... Tak pa, pi rileks2 dulu, minum2 ke makan2 ke... kasi semangat datang balik ok...

sal pun tak berapa ada mood pagi ni. Tapi still boleh senyum la... hehe

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

bakpe pulok ni mek na??
ilek2...tarik napasssss

puhhhhhhhhh hembuss!

senyum sokmo ye!

Fieza79 said...

nape Ena saba ehh..!
fieza pon tgh tahap saba ni ngan hal opis sumer..pon rasa nak EL je ari ni..hukk

☆ lieya latif ☆ said...

jgn camtu.....sabar yeak ena!~~

Redbloodsnow said...

zie pun tgh down gak nih. mmg tension giler ah...jom kte wat mogok jom kak ena...hehe

kak ina mail said...

mai mai akak pujuk.sabar!!!! sabar separuh dari iman.

Bai said...

amik 15 minit rest...

Izan Ishak said...

salam ena...

kadang2 bila mood down sgt tension kan...xpe2 kalau boleh cuti..langkah bestnya...
(izan kat kg nih)

ita cutevirus said...

sape la yang da mencurah api kat badan ni ena ni.. ish ish ish... sabor ye ena...

hajarus said...

looorrr nape kak ena...? tenyum cikit... ;)

aiDieNa said...

Wah.. pepagi dah down.. pesal plaks nie..? Sabar ok..

Zaidah said...

kenapa ena...pepagi dah down...?

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

alolo...jangan la down2 kak..meh2 sini meh...sayang akak...muahhhhh...

LYaFRINA said...

knp ni ena??
byk2 sbr k...

chugie said...

ai.. nape ni ena?? ape lah agaknye yg menyebabkan awk down tu ye?

sampai dh ptg pun x de entry lg ni?