Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Friday, 11 June 2010

Curi Tulang???



Salam..


Bile sy dah ok.. kije2 sy pulak membataskan sy nak blogging arini.. huhu.. manyak pulak mende yg urgent arini.. tu yg sepi jer kat sini kan!.. sob sob sob.. ingat tadi lunch nak gak jengah2.. pun tak sempat.. nie pun kalo nak tau la kan!.. bos baru jer kuar.. tapi tak tau la kuar p maner? so, sy nie punye kepala pun dah macam cencorot dah (so, cuba la kawan2 imagine kan!.. hehehehe).. Sbb? memg tak leh kasi dier nampak.. sbb kang ada yg kena sound!! kang ada yg datang lagi D tu.. D utk apa yeh? huhu.. DOWN!!! So, say no pd Down!! (^_^) Tapi 2 ari lepas punyer Down tak de kene mengena dengan bos pun..


K la.. 

Selamat Berhujung Minggu yeh! 


Daaaa...

NOTE: Tajuk N3 Tu naper mcm tu yeh? dah baca mesti paham kan!.. hoho.. 



8 Ulasan:

sLEEping BEauty said...

selamat bercuti ena !! :)

sLEEping BEauty said...

selamat bercuti ena !! :)

~~*Lady Salwa*~~ said...

Akak, sal dah banyak kali 'tertangkap' oleh bos tengah dok layan blog... hehe. Nasib tak kena sound...

Selamat berhujung minggu juga...

MAMASYAZA said...

hari ni akak malas nak masak, en. abah sibuk lagi, hari ni sesi mendobi, cuaca petang ni mendung semacam ja, dok pkir nak siram pokok ke tidak..???

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Selamat berhujung minggu.. ;)

rynas said...

selamat berehat drp bekerja...good weekend

Dilla Ady said...

slamat ujung minggu ena...sy kena keje ari nih..huhu..

me suya said...

uhuuuuu sonoknyer...