Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Thursday, 24 June 2010

CUCI MATA



Owh.. entry bersambung rupanya.. dari n3 yg TADI. Maaf ye kawan2.. musti buhsan dengan n3 yg lebih kurang jekk kan!.. hohoho.. Tapi kalo tak masukkan kat sini kangg lupa pulak nanti.. =P baik punyer jawakpanggg.. hahahha


Betul kata fiza, time nie kami ke Alamanda utk mengisi perut memasing.. Kalo tak silap dah pukul 4 lbih dah time nie.. baru nak makan.. yerla pg tu bekpes kat umah dah berat, so lewat la kami lunch! Sayangnya time ngah makan tu memasing lupa nak snap picture.. huhuhu..  



Time nie dah kenyang perut dah.. tu yg gelak jekkk memasing.. maklum la suka hati.. Aiseyyy!! macam tak pernah makan pulak!!.. kui kui kui




Si adik kemain lagi melawo ngan spec pinjam tu... muahahhaa.. tak beli ponggg... eksen je lebih.. hahaha.. biasa la tu kan!.. pegang2, suik2 tak semestinya beli kan!.. lalalala.. kata cuci mata.. yer tak??? =P



Nie.. dah ready nak balik sblm tu pekena aiskem.. dulu.. tapi muka memasing dah berminyak kan!! hoho... Mrmm.. terasa sy pulak adik bongsu kat lam tu.. muahahhahaa... larikkkkkkksss!!



NOTE: sepatutnya lepas nie nak sambung amik gambo outdoor, tapi hujan dari kul 2.30 (camtu la kalau tak silap) sampai la kitorg balik. Masih lagi gerimis.. nasib baik sempat snap sebelum tu..






11 Ulasan:

LYaFRINA said...

ena..outdoor dlm hujan ok aper.. romantik..mcm citer industan.. hehehhehe

Ena said...

lya,

alolor.. basah weyh! KALO TERUS BALIK UMAH TAK PE.. NANTI ADA LAGI DESTINASI NAK TUJU.. KEJONG NANTI SBB SEJUK.. HEHEHEH

mamalieyna said...

syoknye sesekali bergediks beramai2 eh..hehe..^_^

chugie said...

ayyo.. syoknye tengok korang2 tu bergelak ketawa. sape pula yang tukang snap pic ni ye? :D

Qaseh said...

hmm...4 sekawan yg periang..hee hee

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Ye lah Ena..Tgk Ena lah yg paling muda kat dlm gmbr tu.. ;)

Fieza79 said...

best kan sesekali bergedik...! snap sana snap sini...

fieza pon suke bergedik hahaa...statement tak hengat..!

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

akak..nak aiskrim gak..nak jugak..nak jugak..huhuhuhu

ita cutevirus said...

huuuuuyyooo!!!
best betul dapat berjimba² tanpa anak² ye..... nak try gak la.. ehehehhe...

White Girl said...

Bestnye have fun dengan bestie...

~~*Lady Salwa*~~ said...

Uih, sempat lagi tu... hehe. Tapi kan, tak sama langsung la muka akak adik beradik...