Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Saturday, 5 June 2010

anda PHOTOGENIC ?? mari join contest ni ..


YeayyyY!!! Mood contest sudahhh mari... heheheh.. Tu pun sbb contest yang dianjurkan oleh Izyan dari blog MY JOURNAL nie.. =D.. mood di rumah masih sama..  bosan!! Tak per la.. mai la kite tengok contest apakah ituw!!
 

 


Memg sangat Photogenic la Izyan nie.. Ikhlas okeyh! ye la.. picture sebelah mata jer.. tapi dah nampak cun kan!.. kalo Tak caya juga p la blog dia..


So, mai la kite tengok gambo mana la yg sy dok perasan photogenic tu.. hihihih..

V
V
V
V
V
V
V

Photogenic ker? muehehehe..



So, salah 1 syarat contest nie kena cerita kenapa sy pilih picture ni:


Picture ni, diambil awal pagi, baru sampai opis time nie, lepas tu saja la nak snap sbb aritu sy sempat tepek plastik (make up yg tak berapa nak jadi tu) kat muka.. So, saja la nak tengok ok ker tak.. Bila dah snap tu, apa yg buat sy suka this picture.. ececehhh!! tang my cheeky chubby bum bumm. heheh.. yer tak? hoho.. syok sendiri weyh!! lantak la.. demi contest sesekali kena la syok sendiri.. muahahaha.. dan ayat salah seorg my office mate aritu adalah berbunyi begini  "Eh! apsal arini pipi nampak lain yeh? pakai botok yeh!".. Terus la sy jawab " awat cantek sangat ker pipi i?" miahahhaha.. saja je kasi kawan tu jd lagi geram! hahaha..


Ha.. tu jer la kot kenangan yg ada dan kenapa sy pilih picture nie.. 


Syarat seterusnya adalah kena tag contest ni utk 3 org.

Mai kita tengok sapa yang kena:-


buat  semua kawan2 yg rajin join contest sila la buat ye dan boleh KLIK kat SINI

(^_^)




6 Ulasan:

Nana said...

pewittt cun la..good luck

Izan Ishak said...

ena...good luck!
mmg cun lah gambor nih...

*patutlah rasa nak klik2 pun...
(kena cari gambar fotogenik nih...ada ke?)

umialya said...

comeeeey..

kakpah said...

wa.. memang cun lah..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

alamak
kita tak fotogenik kot..huhu
insyaAllah if ade masa kita join k..thanx tag kita..:-)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

akakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk eida pengsan..tengok tag vs contest nie..eida photogenik xda kak..photogedik ada la..heheheheh...
akak cute comey sangat...