Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Saturday, 22 May 2010

Tuah Ayam Nampak Di Kaki Tuah Manusia Siapa Yang Tahu...



Akhirnye berakhir sudaaa AF8.. walaupun sy bukan la mengikuti setiap minggu konsert dorang.. tapi malam nie sy tgk sampai abis.. hehehe.. 


So, cmner? setuju dengan pemenangnya? heheh.. sy tak mau komen la.. Tapi sy ada la minat sikit2 kat Shahir tu.. =P Wekekekekeke.. dan sy sebenarnya suka dengan lagu barunya tu "Kebahagiaan Dalam Perpisahan" Not bad la bagi sy la..


Apapun tahniah buat semua pemenang!! Tak guna dah kan nak pertikaikan sape layak or tak layak!!.. Yg pasti tu adalah rezeki dorang.. ^_^



http://www.muaturun.my/wp-content/uploads/2010/03/konsert-minggu-pertama.jpg


http://www.muaturun.my/wp-content/uploads/2010/05/522010_shahirsingkira1.jpg

Ni la Shahir yg menjadi Juara AF8 kali ni kan!..

Thanks buat en.google atas ehsan gambar yg sy upload ni


Siapa sangka yg tersingkir sekali bile dah di Afundi masuk terus bergelar Juara.. Rasenye nie AF yg pertama Afundi masuk menjadi juara selepas penyingkiran sbb kebanyakan yg di Afunfdi masuk tu selalunye ditangga ke -2 je.. Tapi tak leh nak compare ngan Mawi sbb Mawi dah tersingkir mase konsert prelude lagi.. masuk balik konsert ke-3 kan! (ye ye jer.. ntah2 salah.. hoho)..


Ecececehhh!! sejak bile pulak sy teruja wat n3 pasal nie kan!. ahaks!!.. Saje je ada la cerita nak update.. Ngeh ngeh ngeh..


Gd Nite.. ^_^


Note: psstt!! kami tido tanpa en. hubby malam nie.. sob sob sob
Miss you hubby!! Muahhhh!!
:D



16 Ulasan:

umialya said...

Kamu ni ena, mentang le shahir ni tergolong dlm kategori 'hensem' kemain lg minatnya... hehe

Ena said...

umialya,

idok ler gituuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...

kebetulan je a.. hahahhaha... larikkkkkkkkkkkkkksss!!!

chugie said...

wah.. ena layan AF ye??

MAMASYAZA said...

akak kluar makan tadi, tak sempat nak tengok sepenuhnya,cuma sempat nengok maulana, adira n shahir nyanyi lagu last...pastu en. abah tukar channel..nyampah akak

Wanie said...

rajin gak Ena layan AF.
Saya pun taktau ari nih last..wehehhe...(pssstt sebab tak pasang astro)

Izan Ishak said...

yay!! spt dijangka shahir menang..
hensem kan dia?...saje je..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

semalam tengok sampai diorang habis uat performce jerk..pastue tertido..bangun2 dah tengok si shahir nyanyi dah habis...huhuhuhu main agak2 jerk la dia yang menang...ehehhehehehe

ala sian akak..kena tinggal ngan anak2 jerk nyek semalam....so apa xtvt akak hari nie???

~aSHa~ said...

sy berebut nak tgk LOST.....huhh sbb shahir la ni

eh ena...dulu masa musim mawi..AF masuk jugak la kan...terus dia meletup2 jadi juara

Nana said...

tak tgk pon malam tadi sebab g tgk citrawarna tp dengar gak kat radio era
shahir mmg layak mmg suara dia sedap
lagu baru dia bez gile kan

Ena said...

Chugie,

hehehe.. aktiviti do malam hari.. hoho

Ena said...

Mamasyaza,

alolo.. ciannnye.. kalo ena tingin nak nengok satu2 mende tu.. en. hubby selalunye mengalah.. heheheh.. kangg majuk la siteri dier yg memg sangat suke majuk nie.. weheheh.. tapi bile dier tak der bererbut ngan anak2 pulak nak.. hahaha..

Ena said...

wanie,

tengok yg last2 nie jer.. heheh

Ena said...

izan ishak,

yeayyyy!! jugakkk.. heheheh

Ena said...

Purplelicious,

eida, dah agak juge tapi tak sangka la juara sbb selalunye yg di Afundi masuk selalunye sampai nombor 2 je.. Mawi je yg Juara tu tersingkir mase konsert prelude lagi kan!.. hehe

Ena said...

Asha,

heheh.. memule memg cam tak caya si shahir tu yg terkeluar.. so ingatkan tak menang dah la.. So, bile dier di Afundi masuk mase konsert 2nd last tu.. tak rase dier yg Juara pongg.. maklum la tak ikuti tiap minggu.. tgk time rajin jekkk.. eheheh.. tapi bile tgk persembahan mamal tadi rase dier layak la jd juara.. Mcm kes Mawi tu pulak mawi tersingkir mase prelude lagi dan masuk balik mase konsert ke 3 kan!.. So, ruang dia banyak kat lam AF.. Cam Shahir tu bile dah terkeluar tu tak rase dah dier yg akan menang.. tapi bile tgk last performance mase 2nd last konsert tu nampak la dier akan Juara tapi tak sure sangat sbb Adira & Maulana pun best juge. hehehe..

hahhh!! tu dier.. baik punyer jawab komen.. wakakakkaka..

Ena said...

Nana,

tu la kan.. lagu dier teus akak tangkap cintannn.. muahahahhahahaa..